VAN GRAFF Trend Preview F/W 2016

VAN GRAFF Trend Preview F/W 2016

Není nad to, správně načasovat nákup sezónního oblečení a u VAN GRAFF vědí jak na to! 

Přestože s jarními dny už přišly i první teplotní rekordy atakující třicítky, to skutečné léto, kterého už se nemůžeme dočkat, ještě nezačalo. I tak už ale většina z nás využila jedinečné šance, kterou nám přívětivé jarní počasí poskytlo a vytáhla zbrusu nové kousky, jež tvoří naše většinou dokonalé, tu a tam však i ty méně zdařilé letní outfity.

Co jsme ale nestihli doladit doposud, můžeme díky letními kolekcemi doslova zahlcenými obchody, pohodlně dohánět v průběhu celého léta.

Podobně tak jako bereme vážně naše letní outfity, bychom ale s dostatečným předstihem měli zauvažovat i nad tím co na sebe, až přijde opětovné ochlazení. Vůbec nechceme sýčkovat, nebo snad dokonce bojkotovat léto, ale móda je vždy o velký kus napřed a tak už teď na sklonku letošního jara můžeme vybírat hned z několika módních kolekcí, které upírají svou pozornost na nadcházející sezónu podzim/zima.

A právě takovou jsme před několika málo dny měli možnost zhlédnout u VAN GRAFF, kde vědí, že není nad to správně načasovat nákup sezónního oblečení, třpytícího se v lesku fascinující rozmanitosti. Poselství předních světových návrhářů je však jasné. Aktuální kolekce určují individualita, sportovní styl a kvalita.

Nové trendy na podzim a zimu jsou zde! Nechte se tedy inspirovat a provázet napínavou módní sezónou s VAN GRAAF.

V dámské módě se do popředí dostávají redukované, maskulinní styly vedle velkorysých uvolněných siluet. Měkká vlna, hrubý úplet a teplé pastelové odstíny signalizují modernost se spoustou pohodlí.

 

Také pánská móda nabízí velice atraktivní možnosti. Je toho tolik k objevování a kombinování. Od tradičního krejčovství přes elegantní městský styl city-chic až ležérní casual look. Stačí si jen vybrat!

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram