Vaness na Mercedes - Benz Prague Fashion Week

Vaness na Mercedes - Benz Prague Fashion Week

Všechno se seběhlo na poslední chvíli. Byl pátek večer a já začala přemýšlet, co si s sebou sbalím. Dostala se mi příležitost jet na Mercedes- Benz Prague Fashion Week. 

Módní akce jako právě Fashion Week si přeje navštívit snad každý člověk, který se trochu zajímá o módu. Nechci ze sebe dělat nějakého „fashion freak“. Jsem prostě holka, co miluje módu a vše co je s ní spojené.

Nechtěla jsem tam však jít v něčem přehnaně extravagantním a jelikož to byl můj první týden módy, chtěla jsem si vzít kousky, které v běžném životě nosím, pouze kombinace bývají jiné. Nejsou to tedy outfity, které bych vytáhla jednou v roce na fashion week a zbytek roku by mi stály ve skříni! 

  

MBPFW byl pro mě krapet náročnější akce, už jen kvůli tomu, že žiji v Brně. Jela jsem tam také s tím, že tam musím odvést i určitou práci do školy. Příjemnější vědomí bylo, že se budu moct podělit s fotkami na blogu!

Těšila jsem se ale také na lidi, které tam potkám. Na přehlídky a kolekce, které uvidím. Především mě velmi těší, že i takovou krásnou událost, jakou byl MBPFW, můžu s vámi sdílet (prozatím ve formě fotografii).

 

Nebyla to tak úplně malá událost a objektů k fotografování bylo opravdu dost. Fascinoval mě Streetstyle mnohých lidí. Obdivovala jsem kreativitu a šikovné ruce návrhářů. Nápaditý koncept přehlídky i choreografii modelek. 

 

 

Tak tedy, z Fashion Weeku mám materiálů mnoho a proto jsem se rozhodla mé články rozdělit trochu na více částí. Mimo jiné jsem tam točila i VLOG, na který se taky můžete do budoucna těšit… ale nebudu předbíhat. 

 

Tak tedy, v první sérii vám přináším outfit z prvního dne. 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram