Vánoce u H&M jsou tradiční, veselé a s nádechem amerického stylu

Vánoce u H&M jsou tradiční, veselé a s nádechem amerického stylu

H&M ví, co lidé na Vánoce chtějí. Veselo, pohodu a tradici. To vše v provedení zlatých, smaragdových a červených tónů, flitrů a pletených svetrů také populární řetězec přináší. 

Ve vánoční kolekci H&M jsme našli snad kompletně vše, co bychom si tam přáli nalézt. Od formálních kousků, které jsou perfektní pro společenské návštěvy během svátečních dní, stejně tak jako šaty již více uvolněné a ideální spíše na pořádné silvestrovské oslavy. H&M tak poskytuje svým zákazníkům velmi široký výběr veškerého oblečení i doplňků, které by se vám během vánočních svátků mohlo hodit. 



Dobře známý řetězec se svými vánočními modely nevynechal ani muže a děti. Pánové se dosyta nabaží casual outfitů, které se perfektně hodí na uvolněné rozbalování vánočních dárků 24. večer i na trávení zasloužené dovolené před Novým rokem. Děti se jistě vyřádí ve flitrových šatičkách, elegantních mini smokingách i zbytku kolekce, jež si H&M připravilo. 



Kolekce skýtá celou škálu možností pro vzájemné kombinování i se šatníkem, který už máte doma. Barevně se drží tradice a přesvědčila nás, že Vánoce asi opravdu nejsou okamžikem pro velkolepé experimenty. A tak pokud hledáte nějaký nový stylový kousek do vaší zimní či vánoční sbírky svetrů, šatů, sukní i halenek - porozhlédněte se na stojanech H&M, kde to jen září smaragdově zelenou, červenou, zlatou, stříbrnou a černou. 



 

hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram