Vánoční dárky letos potěší hned dvakrát

Vánoční dárky letos potěší hned dvakrát

Chcete být letos o vánocích originální? Překvapte své blízké netradičními dary, za které vám budou vděčni nejen oni.

Vánoce jsou za dveřmi. Zatímco ale pálíme druhou adventní svíci, je mezi námi stále dost takových, kteří stále ještě nemají nachystané dárky pro své nejbližší. Samo sebou se můžeme vymlouvat na nedostatek času, nejčastěji jsou to ale vyčerpané nápady, které nás při volbě vhodného vánočního dárku zdržují.   

Chybí-li tedy pořádná dávka nápadů i vašemu Ježíškovi, nezoufejte, protože jste ve správný čas na správném místě. O to víc, jestliže prahnete po tom, být letos o vánocích originální a své blízké byste rádi překvapili netradičními dary, za které vám budou vděčni nejen oni. Proměňte letošní vánoční dárky v dobré skutky.

Nakupte rychle a pohodlně v Shop Protibet, jenž funguje pod záštitou neziskové organizace MOST, o. p. s., a jednoduše tak pomozte zajistit chod projektů na pomoc Tibeťanům v Tibetu a indickém exilu, kteří pro vás ručně vyrábí kouzelné šperky zhotovené z tradiční jačí rohoviny, skla, stříbra a bílého kovu, tašky, něco do domácnosti, ale také něco na sebe včetně módních doplňků, které vás zahřejí jak během zimních měsíců, tak i chladnějších letních večerů. Komfort je zaručen 100% bavlnou, viskózou či příměsí pašmíny.

Pryč s předsudky! Pokusme se alespoň prozatím zapomenout na nedávné spory Hradu a ministra kultury Daniela Hermana, k nimž vedlo osobní přijetí Jeho svátosti dalajlámy na půdě ministerstva kultury na Maltézském náměstí a naplno se věnujme předvánočnímu času, který nás naplní klidem.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram