Vánoční nadílka začíná na Móda.cz

Vánoční nadílka začíná na Móda.cz

Móda.cz odměňuje své čtenáře. Napište nám, co u nás čtete nejraději, a na pět z vás čekají stylové růžové diáře pro rok 2016.

Co byste milé čtenářky řekly na milý dárek, který vás bude v příštím roce provázet na každém kroku, den po dni, týden po týdnu, měsíc co měsíc. Vánoční nadílka začíná na Móda.cz.

Nádherné období Vánoc jsme se vám rozhodli co nejvíce zpříjemnit nadílkou stylových diářů v krásném odstínu růžové. Váš osobní asistent, do kterého se vejde vše co potřebujete, vám díky svým rozměrům skladného formátu A5 bude stále při ruce.

Jak jej získat? Je to velmi prosté.

Stačí napsat do naší redakce na e-mail [email protected] a podělit se s námi o vaše názory. Rádi získáme i vaše náměty na články a dozvíme se, o čem čtete nejraději a co vás nejvíce zajímá. Tak neváhejte, pošlete mail s vaším jménem a tím se zapojíte do naší vánoční soutěže. V redakci již na vaše názory netrpělivě čekáme.

Soutěž trvá od 9.12. do 18.12. Vánoční balíček obdržíte ještě před Štědrým večerem, můžete si ho nechat pod stromeček, a ti nedočkaví z vás ho klidně mohou vybalit v předstihu.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram