Vánoční průvodce, se kterým pod stromeček letos nakoupíte bez větších starostí

Vánoční průvodce, se kterým pod stromeček letos nakoupíte bez větších starostí

Představujeme vám dárkového průvodce, který vám letošní Vánoce maximálně usnadní. Alespoň co se dárků týče. Myslíme totiž nejenom na ženy, které milují módu, ale také na jejich "Božské" polovičky, na maminky, tatínky, děti, vášnivé kuchaře i domácí mazlíčky.

hrnek s vánočním motivem 199 Kč (dostupné na markandspencer.com)

Pro manžela, kamaráda, šéfa i kolegu

Že je velbloud velké, možná trošku neohrabané zvíře? No a co? Takových lidí je na světě mnoho. A s manžetovými knoflíčky ve tvaru velblouda se u rozbalování dárků navíc pěkně pobavíte. A o tom to vlastně také je. Vsadit ale můžete také na klasiku, mezi které rozhodně řadíme tolik znehodnocované papuče. A nemáme na mysli bačkory s kožíškem uvnitř. Svému tatínkovi nebo kolegovi v práci můžete s přehledem nadělit kožené papuče, za které se nebude stydět ani pan Božský.

pánský kašmírový svetr 4 699 Kč, pánské kožené pantofle 1 099 Kč, pánský froté župan z čisté bavlny 1 699 Kč, kovové manžetové knoflíky 1 299 Kč, sklenici na whisky s iniciálem 179 Kč (dostupné na marksandspencer.com)

 

Pro dámy, ženy, manželky i partnerky

Ženy se rády nechávají hýčkat. A pokud těm, které skutečně milujete, darujete k Ježíškovi něco osobního, co bude sedět jenom jim, budou mít dvojnásobný pocit důležitosti. A to jsou, pánové, plusové body navíc.

saténová noční suprava 949 Kč, dlouhá noční košile 1 399 Kč, vyšívaná balkonová podprsenka 849 Kč, náramek 1 299 Kč, tanga s výšivkou 279 Kč (dostupné na marksandspencer.com)

 

Pro vášnivé kuchaře

Potřebujete dárek pro vášnivého kuchaře? Máme pro vás perfektní řešení. Drobnosti, kterými uděláte radost, avšak úplně nerozhodíte styl dané kuchyně, ty vám zaručí úspěch. Nádoba na med nebo mramorové mističky na sůl a pepř jsou ideálním dárkem.

mramorové mističky na sůl a pepř 699 Kč, kulaté prkénko ze dřeva a mramoru 999 Kč, keramický kastrol 1 199 Kč, nádoba na med 299 Kč, hmoždíř z mramoru a palička ze dřeva a mramoru 999 Kč (dostupné na marksandspencer.com)

 

Pro malé a nejmenší

Něco roztomilého, chlupatého nebo praktického. Nejlépe všechno dohromady. To jsou dárky, které rodiče malých dětí ocení nejvíce. Vezměte to letos stylově a nakupte svým dětem nebo třeba neteřím a synovcům dárky, které jim přijdou k užitku.

sada palčáků pro miminka (3 sady) 199 Kč, dětské kotníkové ponožky 299 Kč, dětská domácí obuv s jednorožci 429 Kč, velký ručník s iniciálem 569 Kč, dětské klapky na uši 259 Kč (dostupné na marksandspencer.com)

 

Pro pejska a kočičku

Nezapomínáme ani na psí a kočičí duše. Jsou to naši věrní přátelé a stejně jako my, i oni si zaslouží něco hezkého najít pod smrčkem. A pro milovníky zvířat rovněž přidáváme dva tipy pod a nebo na stromeček.

dárková sada pro kočky 529 Kč, hrnek s kokršpanělem 249 Kč, dárková sada pro psy 649 Kč, visací ozdoba jezevčík 179 Kč (dostupné na marksandspencer.com)

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram