VÁNOČNÍ SPECIÁL: TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

VÁNOČNÍ SPECIÁL: TIPY NA DÁRKY PRO MUŽE

Ještě stále nemáte dárky pro tatínky, bráchy a partnery? Máme několik tipů na tradiční i netradiční dárky, které vám mohou napovědět. 

Sada chladících kamenů do whiskey

Rád si váš děda, tatínek nebo partner vychutnává kvalitní whiskey? Tento dárek ho rozhodně dostane. Chladící kameny ještě nejsou tak profláklé, dává vám to tím pádem možnost příjemně překvapit. Jsou použitelné opakovaně, stačí je jen vždy dát do mrazáku. Sadu šesti kamenů s minimalistickým sáčkem pořídíte za 489 korun. 

Barevné tkaničky

Proč by se do černých lakýrek měly nosit černé tkaničky a do hněých hnědé? Pořiďte pánům barevné, které mohou ladit s kravatou, košilí a nebo je střídat jen tak podle své nálady. Barevné tkaničky seženete za pár korun, takže můžete do košíle kldině hned přihodit dvoje nebo troje. Co třeba tyrkysová, fialová nebo tmavě šedá?

Star Wars cestovní hrnek

Obyčejný termohrnek? Ale kdepak. Tenhle je s motivem Star Wars a to je přeci úplně jiná liga. Muži milují Star Wars a pokud se některá kolekce ve spojení s tímto fenoménem zdařila, potom jsou to hrnky Keepcup. Na výběr je jich více, můžete se rozhodnout mezi materiálem, velikostí i designovým provedením. 

Přenosný gril

Najít pod stromečkem menšípřenosný gril od samotného Jamieho Olivera a ještě ke všemu v trendy odstínech limetkové nebo tyrkysové zní pro milovníka vaření jako dokonalý dárek. Průměr mřížky je dostatečně velký, aby se naráz mohlo grilovat hned několik kusů masa, a přesto gril není zbytečně prostorný. Seženete ho lehce pod dva tisíce. 

Camping Boots v tmavě hnědé

Stylový praktický dárek a dobrý skutek k tomu. Muži, kteří tráví hodně času na nohou, a to ať kvůli práci nebo ve svém volném čase, ocení kvalitní campingovou obuv z ekologicky zpracované kůže a s podrážkou z kaučuku. Za nákup každého páru této obuvi navíc značka Inkas vysadí strom. Není nad přidanou hodnotu.  

Dřevěný motýlek

Elegány a muže, kteří rádi do společnosti doplňují svůj oblek motýlkem, dostane motýlek ze dřeva. Byť se zdá, že bude těžký a na nošení nepříjemný, opak je pravdou. Nosí se lehce, a navíc zastupuje opravdu unikátní módní doplněk, který jen tak druhý muž na plese mít nebude. 

Sada na mytí vousů

Cestovní provedení sady na mytí vousů rozzáří pod stromečkem mužské oči. Balení obsahuje šampón a olej na vousy, hřeben a pět jednorázových ručníků. Všechny produkty jsou složené v praktické krabičce, která stejně jako balení produktů má minimalistický a rozhodně design hodný elegána. 

Kultovní sluneční brýle Ray Ban

Unisex černé plastové obroučky wayfarer se poprvé objevily v 50. letech a asi nikdy nevyjdou z módy. Sluší všem tvarům obličeje. Typickým znakem jsou drobné kovové nýtky na přední straně obrub a masivnější stranice, které chrání oči před sluncem i ze stran. Pokud hledáte nadčasovou klasiku, toto je náš tip na dobrou investici.

Český nožík rybička

Rybička - nožíková legenda, kterou zná celý svět. Namažete s ní Májku na Šumavu, uříznete křemenáče na kraji lesa nebo poslouží k mnoha různým účelům jako součást KPZ krabičky. Designových provedení je několik a za dvěstěpadesát korun se vás snaží přesvědčit, že právě rybička je ideální dárek pro dědu, taťku i bráchu. 

Trochu jiné vánoční triko

Vánoční a zimní trika můžete najít v mnoha podobách. S roztomilými perníčky, Santa Clausy nebo odhalenými santovými pomocnicemi. House však přišel ještě s něčím navíc. Oblíbeným zimním motivům trochu upravil fasádu. Takže teď mohou muži v zimě běhat ve stylových trikách, která ale rozhodně nejsou roztomilá. Co třeba takový sněhulák ve vězení? Trochu děsivé, že... 

Foto: archiv e-shopů ; bonami.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram