Vans a Disney se spojili a vznikla nová rozverná  kolekce!

Vans a Disney se spojili a vznikla nová rozverná kolekce!

Mládí v srdci: Vans a Disney vás vrátí zpátky v čase, prostřednictvím nové rozverné kolekce, kterou byste jinde pohledali.

Pokud stejně jako my občas sníte o návratu do dětských let nebo aspoň do dob, kdy jste nemuseli řešit hypotéku, budete mít příležitost 18. června ve Footshopu na release party nové hravé řady obuvi Vans a Disney. 

Těšte se na exkluzivní uvedení na český trh, které jinde nenajdete.

Tato kolekce s názvem YOUNG AT HEART je plná legendárních postaviček jako Mickey Mouse, Minnie, Donald Duck, Pluto, Goofy a dalších, při pohledu na něž musí na dětská léta zavzpomínat každý. Že se mládí určuje rokem narození v občance? Ani náhodou, mladí jsou ti, kteří si nezapomněli hrát!
 


 
Mickey Mouse a jeho přátelé dobývají šatníky a dělají parádu s barevným potiskem Mickey & Friends. A přestože vlajkovou lodí jsou tenisky, které budou k dostání v různých provedeních (slip-ony, klasické Authentic lace-up tenisky, kultovní model Era a pohodový Sk8-Hi), grafické variace oblíbených postaviček se objeví také na spoustě doplňků a oblečení. Na tričkách, mikinách, tílkách i košilích se postavičky vyjímají a kontrastují s neutrálnější barevnou paletou, kterou Vans pro tento hravý potisk zvolil. 
 

Na své si tak přijdou například milovníci trendy šedé barvy, kteří si Mickeyho užijí doslova od hlavy až k patě, tlumená modrá a zelená zase fungují jako skvělý doplněk na kloboučku s Donaldem Duckem nebo na ponožkách s Mickeym. Vans nezapomíná ani na dámy – Mickeyho něžnější polovička Minnie roztomile pózuje například na tričku a teniskách a najdeme ji i na mikině.
 
Přijďte si novou kolekci 18. června osahat do pražského Footshopu a užít si party, na kterou mají konvence a nuda vstup zakázan! Zahrají k tomu Paulie Garand, IDEAFATTE, DJ Lucky boy nebo DJ N'zym.
 
 
Zdroj: Footshop.cz
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram