Večerní róby Jenny Packham z Pre-Fall kolekce 2015 v odstínech celé palety

Večerní róby Jenny Packham z Pre-Fall kolekce 2015 v odstínech celé palety

Jenny Packham dělá večerní šaty s opravdovým umem a výsledkem jsou jemné luxusní materiály jednoduše nařasené tak, že vás okamžitě ohromí. 

Od Jenny Packham nemůžeme očekávat, že by se z dráhy luxusních a oblíbených večerních šatů přesunula na džíny a kašmírové svetříky. Dlouhé večerní róby s jemným zdobením totiž vyjadřují filozofii značky lépe než cokoli jiného. Pre-Fall kolekce 2015 je jich plná. Až na výjimky, kde sukně končí u kolen, se můžeme kochat téměř 35 modely zhmotnělé krásy v plné délce. 

Její verze elegance znamená průstřihy na zádech, korálkové zdobení a mimo večerních šatů přichází i ve formě saténových kalhot připomínající ty od pyžama a velkých sukních, které jsou oboje kombinovány s topy této kolekce, ale stejně dobře by vypadaly i s vaším oblíbeným bílým tričkem. 

V této kolekci si neužijeme jen kvalitních materiálů, flitrů a korálkových 3D efektů. Potěší nás také různorodá barevná paleta, která od odstínu šampaňského přechází v temnou fialovou, tyrkysovou, cihlovou, khaki, petrolejovou a nakonec i černou. Jenny Packham nevyužívá krajek, neuvidíme je ani na jediném z modelů. Zato naše oko potěší nádherné mini ornamenty z korálků, ombré efekt, kterému stále většina návrhářů ve svých kolekcích důvěřuje, či líbivé zvýraznění ženského pasu. 

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram