Věhlasná jména jako Giorgio Armani a Kate Moss poprvé na jedné lodi

Věhlasná jména jako Giorgio Armani a Kate Moss poprvé na jedné lodi

Opravdu je to poprvé, kdy se italský módní dům rozhodl spolupracovat s TOP modelkou Kate Moss. Podzimní kampaň tak dostane nový nádech.

Navzdory tomu, že se modelka Kate Moss pohybuje v módním rybníčku již pořádnou řádku let, ještě se nestalo, že by se značkou Giorgio Armani podepsala kontrakt na jakoukoliv kampaň. Ale vše je jednou poprvé…

Fotografové Mert Alas a Marcus Piggott, kteří modelku již v minulosti fotili, byli k realizaci podzimní kampaně přizvání, aby přiložili svůj díl práce k celkovému výsledku. Modelka má na fotkách velmi krátké, sexy blond mikádo. Fotografie jsou barevné i černobílé s důrazem na téma „Rhapsody in Blue“, jak kampaň po písni Gershwin nazval Armani.

Kostkovaný dámský kalhotový kostýmek, černé lesklé šaty ala mořská pana i modrá košile vyjadřují myšlenku módní domu: „Je čas na opětovnou eleganci“. Což kopíruje i skutečnost, že Kate Moss zde zastupuje ženu jedinečné krásy, jejíž osobnost a energie ji odlišují od ostatních. V pánské řadě modelů můžeme vidět Daisuke Ueda a Thijs Stenneberga.

giorgioarmani.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram