Velikonoční soustředění finalistek Česká Miss 2016

Velikonoční soustředění finalistek Česká Miss 2016

Velikonoční pondělí strávily finalistky soutěže Česká Miss 2016 v Pentahotelu Prague a celý večer se nesl v duchu zábavy a odpočinku.

Závěrečný večer soutěže Česká Miss 2016 se přiblížil a všech deset finalistek přijelo do Prahy už týden předem, aby se na finále připravily. 

Ubytovaly se v luxusním Pentahotel Prague a po ubytování v moderních pokojích se odebraly na božskou pozdní snídani, kde si pochutnaly na vynikajícím domácím müsli s ovocem a jogurtem. Pentahotel Prague je svými snídaněmi proslulý. Nikdy na stole nechybí domácí koláče, spoustu druhů pečiva, kvalitní džusy a čerstvé ovoce. To vše v prostředí restaurace s designovými dřevěnými stoly. Na závěr si připily skleničkou Bohemia Sekt na úspěšný finálový týden.

Kromě odpočinku na pokojích a lenošení v pohodlných kalhotách a tílku od Perfect Clinic si zašly zahrát i kulečník a s úsměvem zapózovaly fotografům. Dívky si nenechaly ujít ani příležitost protáhnout se ve fitness centru  Jatomi Fitness. Přeci jenom vítězka může být jen jedna a rozhoduje každý detail. „Dívky na sobě musí samozřejmě tvrdě pracovat, ale my zároveň chceme, aby si celou soutěž užily. I proto jsme pojaly Velikonoční pondělí převážně jako odpočinkový den,“ komentuje program dne ředitelka soutěže Marcela Krplová.

Video z fittingu finalistek České Miss s návrhářkou Blankou Matragi zde

V průběhu soutěže se finalistky spřátelily, a proto  většinu dne strávily společně v hotelové kavárně nebo na pokojích a povídaly si o novinkách ze školy i osobního života. Večer si  dopřály zkrášlovací procedury. Pleťové zvláčňující masky AVON a vlasové zábaly značky Franck Provost poskytly unavené pleti i namáhaným vlasům dostatečnou úlevu a hydrataci. Mohly se tak bezstarostně a s radostí vrhnout do nového týdne, na jehož konci se jedna z nich stane vítězkou soutěže Česká Miss 2016!

Video z fittingu finalistek České Miss s návrhářkou Blankou Matragi zde.


 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram