Venkovský styl J.Crew s Andreeou Diaconu vás vezme do irské přírody

Venkovský styl J.Crew s Andreeou Diaconu vás vezme do irské přírody

Jindy zaplaveni městskými světly a uprostřed nich modely plnými vysokých podpatků, vypasovaných kabátů a pečlivého stylizování, je lookbook J.Crew výborným odreagováním. Venkovský styl nás uchvátil více, než jsme se domnívali. 

Irská příroda - stráně porostlé okrasnými travami, domácí zvířata chována na volno na pastvinách a pobřeží omývané mořem. A do toho zimní lookbook značky J.Crew, který si vzal za téma pravý venkovský styl tak jak se to sluší a patří, když máte dost peněz, dobrý vkus a nejvíce pohodlně se cítíte v kostkované košili s nedbale rozepnutým límečkem, pleteném svetru a kotníkových kozačkách.  

Oblíbili jsme si celkovou kompozici fotografií. Jsou pestré, focené před vícero pozadími a rozhodně je potřebujete vidět všechny, protože každá je svá a specifická. Retro kolo, ovečky i husy se staly skvělými rekvizitami. A do toho už jen perfektní modely plné čepic s bambulkami, amerických kšiltovek, typických skotských kostek, skládaných kalhot, tvídových sak a přírodních vlněných svetrů. 



fashiongonerogue.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram