Věrnostní program H&M konečně i v České republice

Věrnostní program H&M konečně i v České republice

Věrnostní program Hello Member bude konečně i u nás. Dlouho očekávaná událost pro všechny, kteří milují módu značky H&M. Jak se stát členem a jaké výhody bude mít tento program?

Dlouho očekávána událost, nejen pro všechny milovníky módy značky H&M, je tady! Již dnes bude spuštěn velice úspěšný věrnostní program pro všechny zákazníky i v České republice.

Jedná se o digitální program HELLO MEMBER, který nabízí všem svým členům odměny a personalizované nabídky. Kromě výhodných slev se také můžete těšit na dárky a originální zážitky.

zdroj: hm.com

„Kromě pravidelných slev se tak mohou členové klubu zúčastnit velmi zajímavých akcí a získat speciální dárky. Při příležitosti zahájení věrnostního programu H&M v České republice dostanou všichni zákazníci, kteří se v období od 19. do 31. května zaregistrují do HELLO MEMBER v aplikaci H&M nebo na hm.com, slevu 20% slevu na celý svůj nákup,“ vysvětluje Martin Kluka, Loyality Manager H&M pro ČR.

Na celém programu je skvělé hlavně to, že je zcela digitální. K uplatnění nabídek tak nepotřebujete žádné papírové poukázky či plastové karty. Stačí se pouze zaregistrovat do aplikace H&M nebo přímo na webových stránkách hm.com, kde můžete i svůj stávající účet přepnout na členství v klubu. Budete tak mít snadný přístup ke všem výhodám odkudkoli. Nabídky a bodové kolekce probíhají jak online, tak v i v kamenných obchodech. Členství bude mít dvě úrovně podle nasbíraných bodů, takže po shromáždění určitého množství bodů se člen Klubu H&M stává členem Plus – Plus Member.

zdroj: hm.com

A jaké jsou slevy a výhody členství? Extra slevy na zlevněné produkty, sbírání bodů, doprava zdarma nad 800 Kč a bezplatné vrácení online nákupů, stejně jako další speciální nabídky a slevy. Členové Plus Member budou mít dřívější přístup ke slevám, jedinečný přístup ke speciálním kolekcím, dopravu a vrácení zcela zdarma a přednostní přístup k exkluzivním akcím a nabídkám. Členem Plus Member se můžete stát ve chvílí, kdy nasbíráte více než 6000 bodů (1 bod za každou 1 českou korunu).

zdroj: hm.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram