Veronika Kašáková si plní jeden sen za druhým

Veronika Kašáková si plní jeden sen za druhým

Jaké další plány má finalistka soutěže Česká Miss, modelka a čerstvá spisovatelka Veronika Kašáková? Známe odpověď.

Na co sáhne, to se jí daří, a ačkoli to sama v životě neměla jednoduché, všude, kde se objeví rozdává úsměvy. Veronika Kašáková je poslem nejen dobré nálady ale i štěstí, o které se vždy chtěla dělit s ostatními lidmi a zvláště pak s dětmi.

Modelka a finalistka České Miss 2014 nyní začíná žít svůj velký sen a po publikaci své první knihy dává všem odpověď na otázku, co bude následovat po Zpovědi?

Veronika má ve všem jasno, její prioritou číslo jedna jsou děti z dětských domovů, kterým dala velký dárek. Jako patronka a nová členka vstoupila do týmu neziskové organizace Nadání a dovednosti o.p.s., která pomáhá dětem z dětských domovů prostřednictvím kariérního poradenství, exkurzemi a stínováním profesí ve firmách a semináři, s uplatněním na trhu práce.

„Tato práce je pro mne naplňující a splněním dalšího snu, kterému se chci naplno věnovat, proto jde vše ostatní stranou. Opravdu teď budu moci pomáhat dětem z dětských domovů a to je něco, po čem jsem snila celý život“.

Kromě svých bezprostředních pocitů z nové náplně práce, nás Veronika také pozvala na letní akci Den Nadání, který se uskuteční dne 13. 6.v Praze ve volnočasovém areálu Gutovka, kde si děti budou moci vyzkoušet netradiční sportovní aktivity, zahrát si minigolf nebo se jen utkat s dětmi z jiných dětských domovů. Určitě také dorazte, protože krom sportovních aktivit si spolu s dětmi budete moci vyzkoušet i jiné dovednosti, a třeba odhalíte své skryté nadání.

Naše i Veroničina účast je jistá, ale Dne Nadání se zúčastní i další soutěžící České Miss a sportovci, kteří budou součástí zajímavého programu plného nejrůznějších soutěží a odměn. Takže na viděnou v Gutovce.

 

Zdroj: Veronika Kašáková

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram