Vévodkyně Kate inspirovala trend čelenek do vlasů

Vévodkyně Kate inspirovala trend čelenek do vlasů

Krásná vévodkyně si osvojila nošení čelenek při každé příležitosti. Stala se jejím osobitým stylem!

Oblíbený vlasový doplněk

Kate Middleton má svůj vlastní elegantní styl. Vévodkyně vypadá vždy reprezentativně a cokoliv si kdy oblékne, tak jí sluší. Již mnohokrát byla Kate za poslední 2 roky viděna s něčím novým. Mimo jiné začala nosit čelenky do vlasů. Nejdříve nosila typicky úzké, poté přešla na ozdobné při nejrůznějších oslavách a přestala nosit klasický klobouk. V poslední době volí čelenky objemné a široké, které se barevně a stylově hodí k jejímu outfitu.

Jednoduché nošení

Vévodkyně našla něco, co je nyní jen její. Dlouhé roky se hledala v rozmanitých stylech a experimentovala i s délkou vlasů, vlasovými doplňky či účesy. Čelenky si zamilovala pro jejich jednoduché nošení, které však dodá celkovému stylu na vážnosti, eleganci a doladí královský oděv k dokonalosti. Kate upřednostňuje čelenku i proto, že často zapomene, že ji má na hlavě. Jednoduché nošení nezatěžuje jako klasický klobouk. Kate se tak odlišuje i od ostatních žen v královské rodině, které čelenky nenosí.

Módní návrháři souhlasí

Trend čelenek se díky Kate rozšířil i mezi módní domy a návrháře. Skoro všechna zvučná jména představila na přehlídkách široké a pestré čelenky. Jen Dior zůstal u nenápadných béžových. Značky Miu Miu, Prada nebo Dolce & Gabbana ozdobily hlavy modelek nádhernými čelenkami od třpytivých po květinové. Kate Middleton tak udává nové trendy a inspiruje i v nejvyšších módních kruzích. 

Zdroj; vogue.co.uk, pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram