Vezměte děti na hravý festival  20.5 2016

Vezměte děti na hravý festival 20.5 2016

Nákupní centrum Královo Pole v Brně si pro své návštěvníky připravilo na 20. května 2016 zábavou nabitou akci s názvem KrPoLE Festival. Bude to odpoledne plné legrace, tanečních rytmů, hudby a soutěží o zajímavé ceny.   

Akce je určena především teenagerům a rodinám s dětmi. Na své si ale později přijdou také fanoušci aktuálního hudebního proudu, pro které je připravena několikahodinová hudební show reprezentována trojicí interpretů – Sebastian, Majk Spirit a Pavel Cajta. Akci moderuje Leoš Mareš a Soňa Votrubová.

A proč se dětem nebude chtít domů? 

Festival nabízí množství různorodých aktivit, které pro větší přehlednost organizátoři rozdělili do několika tematických zón zaměřených na rodiny a malé děti respektive na teenagery. V rodinné FamilyFun zóně čekají na děti sportovně zábavné atrakce v čele s dvojicí skákacích hradů,  bazénem kuliček nebo herní zónou pro nejmenší. Děti rovněž ocení připravené soutěžní disciplíny, stavebnice na hraní i různorodá odrážedla a koloběžky. A se souhlasem rodičů se mohou dostat také k připraveným sladkostem a nápojům. Malování na obličej nebo balónky jsou už jen pomyslnou třešničkou na dortu.  

Pro starší děti - teenagery je určena zóna YoungFun, kde se mohou seznámit se skákajícími botami, výtvarnou technikou Airbrush nebo s herní konzolí Wii. Pro sportovněji založené budou k dispozici trampolíny a další dovednostní disciplíny.

 

A za týden můžete pokračovat na Kociánce

Až do 25. května naleznete ve vestibulu nákupního centra Královo Pole informační stánek na podporu akce „Dobrý den Kociánko“, který bude příjemnou pozvánkou na šestý ročník festivalu v areálu Centra Kociánka v Králově Poli. Návštěvníky čeká nabitý program zahrnující divadlo, kino, koncerty, hip-hop stage, cirkus, jarmark nebo různé dílny. Samotný festival Dobrý den Kociánko proběhne 27. května 2016 od 9.00 do 22.00 hod v areálu Centra Kociánka v Brně.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram