Victoria Beckham oslavila 10. výročí od založení vlastní značky

Victoria Beckham oslavila 10. výročí od založení vlastní značky

Victoria Beckham představila svou kolekci Jaro/Léto 2019 a oslavila 10. výročí od založení vlastní značky.

Superžena - i tak můžeme mluvit o velice známé osobnosti Victorii Beckham. Různé etapy pro různou Victorii. Od členky dívčí kapely Spice girl, přes manželku jednoho z nejinspirativnějších mužů planety až na vrcholek módy. Victoria Beckham oslavila 10 let od založení stejnojmenné značky oblečení.

Jak už je známo, Victoria prvotně nebyla módní návrhářkou. Zlom nastal v roce 2007, kdy se z blonďaté vyzývavé pop star zrodila elegantní tmavovlasá žena, která vnesla svému šatníku decentnost. Avšak jen u svého šatníku nezůstala. A tak se z Victorie Beckham stala inspirace mnoha žen, které chtěly být tak ladné a decentní, jako to umí ona sama.

Během dlouhých 10 let se vyšplhala až na špičku módního průmyslu, dostala dokonce i řád britského impéria za svůj přínos. A proto oslava patřila do londýnské metropole. "Nová kolekce mapuje vývoj a identitu mé značky, kterou jsem během těch let vybudovala. Jde o směsici mužských a ženských střihů či mix neobvyklých barev," uvedla návrhářka. "Jsem ráda, že mohu oslavit toto výročí doma," napsala na Facebook.

Svou oslavu 10. výročí pojmula velice stylově. Na London fashion weeku, kde byla letos poprvé, představila svou kolekci Jaro/Léto 2019. V rámci ní ukázala i kousky, které byly vytvořeny speciálně pro zmiňované jubileum — trička s vtipnými citáty nebo fotkou, na které je ona sama uvězněna v papírové tašce Victoria Beckham. To jsou ústřední motivy celé slavnostní kampaně.

harpersbazaar.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram