Victoria Beckham podzim 2016 oslavuje v proužcích

Victoria Beckham podzim 2016 oslavuje v proužcích

Důraz na ženskou linii, pruhy i objem jsou tím, co přinesly podzimní kolekci jedné z nejoblíbenějších návrhářek v módním showbyznyse.

Jedním z vrcholů přehlídky Victoria Beckham v New Yorku je i ukázka dobře oblečené rodiny Beckham, sedící v první řadě. Čtyřletá Harper dokonce dostala své místo v zákulisí, odkud mohla vše s maminkou „řídit“. Gucci mokasíny, copánky i reflektor, se kterým si nejmladší potomek Victorie a Davida hrál, nabízí jedinečný styl již v tomto útlém věku.

Podzimní přehlídka Victoria Beckham opakovaně zapůsobila na publikum newyorského módního týdne. V rámci jednotlivých modelů návrhářka předvedla dovednost pro vytvoření siluety a jemné asymetrie s řadou úžasných šatů a kabátů v dynamických proužcích a dalších vzorech.

Přehlídka, která byla představena v kouzelné hale na Broadwayi se zaměřila na přirozeně nalíčené a vysoké modelky. I obuv byla v rámci všech modelů sladěna ve znamení lesklé kůže a výraznějších hran.

Tmavé barvy dominují v celkovém vzhledu, i když se občas v kolekci odrazily tóny oranžové s černou, modrou, zelenou a vínovou. Vyzdvihnout rovněž musíme její cit pro siluetu přesýpacích hodin, která je pro mnoho žen tolik typická. Neznamená to však nepřirozeně upnuté modely. Právě naopak.

Bývala Posh Spice pro svou přehlídku zvolila i téma korzetů, které často nosila za dob existence popové kapely Spice Girls, avšak zdůvodnila to jasně. „Chtěla jsem se podívat do svého šatníku a přepracovat z něj svěžím způsobem některé kousky.“ Myšlenkou tedy bylo, aby se daly korzety nosit i přes den, v podstatě kdekoliv a k čemukoliv, tedy i k teplákům, které nosíme doma.

Beckham experimentovala i s celkovým objemem modelů a s vrstvením látek. Přesto si zachovala hodně klasických střihů nositelných pro běžné dny. Posledním znakem, který rozhodně stojí za zmínku, jsou nitě visící z některých nohavic či sukní. Nakonec jsou to právě detaily, které tvoří celkový dojem.

instagram.com, vogue.com/fashion-shows

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram