Victoria´s Secret andílci v posilovně

Victoria´s Secret andílci v posilovně

Victoria´s Secret modelky nejsou jen bezchybná těla a dokonalá chůze na módním molu. Než se jim podaří získat a především si udržet skvělou kondici, zabere to spoustu času, potu a dřiny.

K dokonalé postavě pomáhá těmto modelkám nejeden fitness trenér. Mezi oblíbené patří Justin Gelband, certifikovaný trenér za fitness ModelFit, které je exkluzivním sportovním studiem v New Yorku. A v současné době má na starosti devět andílků Victoria´s Secret.

„Jsem šťastný, šťastný muž, že mohu trénovat ty nejkrásnější ženy na světě,“ říká Geldband. Ale ani pro něj to není otázka štěstí, nýbrž tvrdé práce. Za svou kariéru fitness trenéra získal více než 10 diplomů a certifikací o fitness a výživě, a v současné době dokonce studuje na Gray institutu pro aplikované vědy.

Svou kariéru s modelkami Victoria´s Secret zahájil Geldband v roce 2006, když odstartoval s Angelou Lindvall dlouhou profesní dráhu. Lindvall potřebovala v té době zhubnout po druhém porodu, jelikož měla necelé 4 měsíce do nejbližší módní přehlídky. Společnými silami se tak dostali k vysněnému cíli. Tehdy se Geldbandovi otevřely dveře, aby se mohl setkat s některými agenty a manažery, kteří ho časem přivedli k modelkám, jakými jsou Miranda Kerr či Candice Swanepoel. Od té doby už mu telefonát nepřestává zvonit, jak sdělil sám Geldband při rozhovoru pro marieclaire.com.

„Je to o sebevědomí, motivaci, disciplíně, o tom milovat sám sebe a umět se na sebe spolehnout.“ I genetika však hraje jistou roli. „Ano, tyto dívky se narodí krásné, některé dokonce získají dar být vysoké a štíhlé. Ale spousta dívek, se kterými pracuji, nevyrůstala ve velikosti Skinny. Nikdo už neví, že měly o 25 liber víc. Všechny se musely naučit, jak jejich tělo funguje a jak se dostanou tam, kde chtějí být.“

Krásné modelky tedy tráví v posilně přibližně hodinu čtyřikrát za týden, když jim to pracovní harmonogram umožňuje. V opačném případě mají od svého trenéra fitness plán, který musí i na cestách dodržovat. „Mé nejnovější klientky, jako jsou Jasmine Tookes, Romee Strijd a Lais Ribeiro se do formy mohou dostat za tři měsíce, ve srovnání s Candice Swanepoel, kterou trénuji již devět let a vím, že ji do formy mohu dostat za tři týdny. Její tělo vše odrazí okamžitě zpět. Je to jako vtip, v dobrém slova smyslu,“  dodává Geldband.

Kromě tvrdého tréninku dodržují andílci i stravu, na které spolupracují s doktorem Peterem D´Adamo, jenž jim sestavuje jídelníček podle rozborů z krve, podle vápníku a železa a mnohého dalšího. Jejich dietní plán je tak velice individuální. Jejich jídla jsou ale skutečná. Žádné diety, kdy jíte jen mrkev, pár fazolí a malý jogurt. V závěru Geldband dodává, že i meditace je pro tyto ženy důležitá, jelikož je jejich práce opravdu velmi náročná na psychiku.

instagram.com

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram