Victoria's Secret Fantasy Bra pro Fashion Show 2014

Victoria's Secret Fantasy Bra pro Fashion Show 2014

Skvělá zpráva pro všechny příznivce Victoria's Secret! Značka odhalila exluzivní pár Fantasy Bra podprsenek pro letošní Fashion Show 2014.

Jak jsme vás již počátkem roku informovali, značka Victoria's Secret vůbec poprvé ve své historii Fashion Show zavítá za oceán a svou svůdnou přehlídku uskuteční v londýnském Earls Court, kde 2. prosince 2014 nebude chybět ani dvorní andělské duo Victoria's Secret Adriana Lima s Candice Swanepoel, ale ani Alessandra Ambrosio a další.

Protože se jedná o nejvýznamnější událost roku v podání americké značky, jejíž specializací je převážně dámské spodní prádlo, jsou na ni upírány zraky milionů příznivců, odborníků i kritiků a není divu, že velkolepou Fashion Show odvysílá 192 televizních stanic po celém světě.

Obrovskou perličkou letošní londýnské módní show Victoria's Secret 2014 bude i představení páru exkluzivních Fantasy Bra podprsenek navržených významným šperkařem Pascalem Mouawadem, jejichž cena dosahuje neuvěřitelných dvou milionů amerických dolarů. Zde se o kráse obou skvostů, které oblékli andílci V.S., Adriana Lima společně s Alessandrou Ambrosio, můžete přesvědčit na vlastní oči!

 

 

Zdroj: Facebook Victoria's Secret

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram