Víkendové outfity ve znamení pohodlnosti, originality a osobitosti

Víkendové outfity ve znamení pohodlnosti, originality a osobitosti

Teplé dny možná už nadobro odešly. Tím se ale vůbec nemusíme trápit. Protože naopak studenější počasí přeje originalitě při vrstvení. Pojďte se inspirovat pohodlnými víkendovými outfity!

Boyfriend džíny. Vždy budou vypadat uvolněně a přesto dokáží vykřičet do světa, že se v módě vyznáte. Zkombinujte je s jednoduchým ale ženským topem a pokud je to jen trochu možné, doplňte je podpatky. Šperky ani jiné doplňky nejsou potřeba. První víkendový outfit během minutky.

 

Overaly jsou snad nejjednodušší věc na světě, kterou si můžete obléci. Pohodově působí ty denimové, zkombinujte už je jen s výraznými boty. Neokoukané jsou také overaly potištěné vzorem, tam už stačí nazout balerínky a navléci pár náramků na ruku - hotovo!

 

Bát se nemusíte ani pánských volných triček a košil. Vypadají stejně dobře jako boyfriend džíny a kombinují se ještě snáze. Půjčte si je rovnou z protějškova šatníku nebo si kupte obyčejné triko v pánském oddělení H&M. Zastrkejte ho do skate skirt sukně nebo do slim kalhot. A čím více doplňků, tím lépe. Velký náhrdelník a drdol budou vypadat skvěle. 

 

Jednobarevné outfity jsou sázkou na jistotu. Letošní léto jsme se nemohly obejít bez jednolitých bílých outfitů, pro nadcházející období volte jako jedinou barvu klidně šedou, béžovou nebo černou. Nejefektivnější je vrstvení. Takže proč neobléci pánské šedé triko, šedý kardigan a šedé džíny? Samozřejmosti je kvalitní kabelka a boty. 

 

Pohrajte si se vzory. Zkuste obléci oblíbenou khaki společně s námořnickými proužky a doplnit o zvíření motiv na botech, kabelce či šátku. Dejte dohromady džínovinu s vojenským vzorem a nebojte se květinového pásku. Zakázané nejsou ani kostičky a proužky. Nikdy ale nekombinujte více jak tři vzory!

 

O víkendu je ta pravá příležitost pro tenisky! Ať už obléknete košili a sako nebo tepláky a volné triko, tenisky vám prostě během víkendu nesmějí chybět. Vyberte si ty, které jsou vám nejpohodlnější. Ať už jsou to šněrovací Conversky nebo sportovní Adidasky. 

 

Společně s teniskami je neděle časem i pro stylové tepláky. Zapomeňte na nevzhledné zvonáče nebo příliš odhalující legíny, sáhněte po zlatém středu a to po zužujících se teplácích směrem dolů. Jsou pohodlné, originální a stylové! K nim nesmí chybět kožená kabelka a barevné tenisky. 

 

Zdroj: fashionisng.com
pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram