Viktor & Rolf 2014 Couture

Viktor & Rolf 2014 Couture

Na přehlídce Viktor & Rolf se modelky procházely po červeném koberci. Dvojice mladých nizozemských návrhářů se totiž rozhodla dokázat módnímu světu, že i z materiálu, jakým je právě red carpet je možné vytvořit krásné a nositelné šaty.

Viktor Horsting a Rolf Snoeren svojí haute couture kolekcí opět překvapili, pro její vytvoření se nebáli užít velmi pevné a nepoddajné látky se kterými se určitě nepracovalo jednoduše, výsledek ale stojí za to. Právě díky inspiraci červeným kobercem, po kterém se po celém světě procházejí miliony celebrit, vznikla ojedinělá kolekce modelů v červených odstínech zdobená výraznými uzly a mašlemi.

 

Zpracování, nařezání, šití i správné vytvarování takového materiálu je důkazem zvládnutí náročného krejčovského řemesla. Viktor & Rolf tedy potvrdili, že mají velmi originální nápady, které navíc dokážou dokonale zhmotnit. Jen je v tomto případě vzhledem k hmotnosti látek lepší zůstat u krátkých šatů s výraznými detaily, těm totiž narozdíl od dlouhých rób pevnost a statičnost sluší.

 

Pozornost vzbudilo i netradiční spojení luxusních rudých šatů s oxfordkami, nude make-upem a neupraveným účesem modelek.

 

Zdroj obrázků: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram