Vítězové British Fashion Awards 2014

Vítězové British Fashion Awards 2014

Kdo jiný by se měl lépe oblékat než samotné módní ikony. Jestli svým outfitem tento status potvrdily, nebo se naopak vystajlovaly jako by vítězství rozhodně nečekaly, můžete posoudit s námi.

Nositelka titulu Brand Designer Victoria Beckham zvolila pro tuto příležitost černo-bílou klasiku ve velmi decentním provedení. Jednoduchý outfit zdobený jen velkým kovovým řetězem z její vlastní kolekce jí padl opravdu dokonale.

Modelka roku Cara Delevingne opět potvrdila, že pokud se obléknete do Burberry a obujete do Christiana Laboutaina, je téměř nemožné, abyste šlápla vedle.

 

Nicolas Ghesquière přišel na předávání v doprovodu topmodelky etiopského původu Liyi Kebede, která měla na sobě sexy červené šaty, samozřejmě od značky Louis Vuitton.

Nejstylovější Britce Emě Watson to velmi slušelo v smetanovém overalu a královsky modrém saku v pánském stylu od Mishy Nonoo.

 

Ocenění za celoživotní přínos módě si šéfredaktorka US Vogue Anna Wintour odnesla v krásných šatech od Johna Galliana pro Maison Martin Margiela.

Zdroj obrázků: vogue.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram