Vlasový styling pomocí gumiček

Vlasový styling pomocí gumiček

Již od nepaměti se ženy snaží svázat svou neposednou dlouhou hřívu i padající ofinu malými provázky zvanými gumičky. Vlasové trendy nás posouvají každým dnem o krok dál a tak vám moda.cz představí nejoblíbenější gumičky a jejich použití.

Culíky spadají mezi populární účesy a k nim neodmyslitelně patří i vlasové doplňky. Jestliže máte přebytek gumiček, je nejvyšší čas se s nimi naučit česat.

Praktické neviditelné gumičky

Některé vlasové doplňky není třeba vidět, vlastně je ve skutečnosti nežádoucí je vidět. Dopomůžou vám k dokonalému účesu, avšak veškeré tajemství mistra kadeřníka zůstane utajeno. A neplatí to jen o gumičkách, ale i o různých sponkách, pinetkách či skřipcích. K účesu, kde gumička nebude vidět, postačí úplně obyčejná, nebo taková, kterou okem nerozeznáte od vlasů. K těm se navíc přiklání i stylisti a kadeřníci nejedné hollywoodské osobnosti. Stačí vybrat správný odstín, co nejblíže barvě vaší hřívy a máte vyhráno.

Umělohmotné, roztahovací pružinky

Vypadají jako zamotaná gufera, nebo snad plastové pružinky. Ve skutečnosti jsou jedním z posledních vlasových trendů. V malé velikosti působí opravdu rozkošně, zatímco s větším průměrem zvládnete dvojitý úvaz svého culíku a obstojí i u hustších vlasů. Pobaví vás i neonové barvy, které pod UV osvětlením září. I přes různé roztahování dlouhodobě drží svůj tvar, a tak se ve vaší kabelce nikdy neztratí.

 

Pidi gumičky

Možná jste je kupovala dceři či neteři, které si z nich dokážou vyrobit různá zvířátka a postavičky. Takové balení barevných gumiček by však nemělo chybět doma ani vám. Culíky se třemi, pěti nebo sedmi úvazy z malinkatých gumiček jsou velkým hitem. Navíc je zvládne úplně každý. Jestliže se nebojíte odvážnějších copánků či jiných spletenin, můžete se s těmito pomocníky pustit vřele i do nich.

Mašličky, kamínky i zvířátka

Jednoduchý culík může rozveselit gumička s kamínky nebo různými postavičkami či obrazci. Naopak na konci culíku se bude vyjímat větší mašle. Máte pocit, že jsou tyto doplňky pro malé holčičky? Pak si tento předsudek vymažte z hlavy.

Gumičky na drdoly

Nejsou to gumičky v pravém slova smyslu, ale jsou pomocníkem k nezaplacení, díky němuž si lehce a rychle každé ráno vytvoříte dokonalý drdol. Za pár minut máte hotovo a můžete vyrazit do práce. Nezapomeňte opět vybírat barvu podle odstínu svých vlasů.

Čelenkové gumičky

Jejich různorodost mě skutečně baví. Fungují jako čelenka i gumička v jednom. Vytvoří super vlasový styling raz dva na mnoho způsobů, a vám to díky nim bude slušet o něco víc. Navíc perfektně nahradí gumičku v případě nouze, takže ani tento kousek byste nemusela v obchodě s nezájmem přecházet.

pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram