Vlny jako od moře během chvilky

Vlny jako od moře během chvilky

Letošním letním trendem ve vlasovém stylingu bude podle uznávaného kadeřníka Francka Provosta beach style. Objevte i vy kouzlo sexy vln jako od moře.

Také milujete ten pocit sexy vln, s kterými si při procházce po pláži pohrává teplý vánek. Přijdete si jako mořská panna, jejíž vlasy jsou silné, pevné a v pramínkách se neposedně vlní kolem tváře.

Přesně tento uvolněný styl bude podle francouzského kadeřníka a stylisty Francka Provosta trendem tohoto léta.

Dnes však už nemusíte strávit celý den na pláži, abyste tohoto beach stylu dosáhla. Samotný Franck Provost a mnozí další vytvořili jednoduchý způsob jak kouzelných vln dosáhnout – „mořské“ spreje.

Mořské spreje dodají vašim vlasům objem, strukturu a sílu a vy budete vypadat jako byste se právě vrátila z pláže. A to vše dokážou během pár vteřin. Stačí je lehce nastříkat do mokrých nebo suchých vlasů, prsty jemně promačkat a nechat uschnout či vyfénovat.

Nejen Ocean Brush sprej značky Franc Provost s mořskou solí poskytne vašim vlasům kromě plážového vzhledu také dostatečnou výživu a minerály.

 

Pro větší efekt doporučuje Franck Provost barvit vlasy ve stylu ombre nebo podpořit vlny tím, že je před uschnutím stočíme do šneka a na pár minut zafixujeme.

Beach style si můžete vytvořit i bez drahých přípravků. Stačí smíchat jeden hrnek vody a 5 lžiček soli, nalít do lahvičky s rozprašovačem a efekt bude velmi podobný. Ne ovšem tak šetrný.

Staňte se sexy nymfou i vy s novým beach stylem!

Zdroj: pinterest.com, franckprovost.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram