Vojta Kotek představí film Padesátka

Vojta Kotek představí film Padesátka

Tvůrci připravovaného filmu Padesátka se chystají do Karlových Varů, aby tam popřáli Filmovému festivalu k jeho jubileu.

Právě v těchto dnech herec a režisér Vojta Kotek horlivě dokončuje svou novou filmovou komedii Padesátka, kterou se společně s tvůrci chystají ve své premiéře uvést na blížícím se jubilejním Filmovém festivalu v Karlových Varech, kterému symbolicky popřejí k padesátinám.

Komedie Padesátka podle scénáře Petra Kolečka se odehrává v zimě na horách a její děj se točí okolo lidí ze zasněžených hřebenů, běžkařského závodu Tříkrálová padesátka a muže, který se rozhodl poznat svého otce. Tvůrci se pokoušeli tematicky minimálně přiblížit dobře známým horským komediím jako „S tebou mě baví svět“, „Anděl na horách“, „Krakonoš a lyžníci“  nebo“ Sněženky a machři“.

Můžeme se tak těšit na slušnou dávku situačního i konverzačního humoru, překvapivých zvratů, ale i dostatek horského klidu nebo opětovného setkání Jiřího Mádla a Vojty Kotka před kamerou, což je pro nás také velkým lákadlem.

 

Padesátka půjde do kin 24. prosince a měla by se stát poslední komedií letošního roku.

 

Zdroj: primeco.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram