Vše, co potřebujete vědět o Victoria's Secret Fashion Show 2018

Vše, co potřebujete vědět o Victoria's Secret Fashion Show 2018

Každoročně očekávaná módní přehlídka Victoria's Secret se blíží. Proto vám přinášíme to nejdůležitější, co byste měli o největší přehlídce roku vědět.

Místo konání: New York City

Victoria's Secret tým na svém Instagramu sdělil, že se přehlídka po téměř dvou letech znovu uskuteční v New Yorku. Na konci listopadu či začátkem prosince se tak všechny potvrzené modelky přesunou do Velkého jablka. Během devadesátých let se show pravidelně pořádala v hotelu Plaza v New Yorku, později se organizátoři rozhodli destinaci téměř každý rok měnit. I proto jsme v průběhu let mohli přehlídku vidět například v Cannes, Los Angeles, Londýně, Paříži nebo Praze.

Potvrzena spolupráce s módní návrhářkou Mary Katrantzou

Po minulé kolaboraci s návrhářem Olivierem Rousteingem z labelu Balmain se tým Victoria's Secret rozhodl pro další spolupráci. Tentokrát se na modelech pro budoucí Victoria's Secret Fashion Show 2018 bude podílet řecká módní návrhářka Mary Katrantzou. Ta je známá barevnými potisky a divokými vzory, jež se nebojí ve svých kolekcích plně využívat. „Tato spolupráce bude odvážná, zábavná a hravá. Chtěla jsem hlavně zůstat věrná dědictví naší značky, takže vzory a barvy budou nezbytnou součástí letošní kolekce,” řekla o spolupráci Katrantzou.  

Behati Prinsloo a jiné stálice jsou zpět

Behati Prinsloo, dlouholetý Victoria's Secret andílek, v nedávném rozhovoru pro televizní program Watch What Happens Live potvrdila, že se po těhotenství znovu vrátí na mola Victoria's Secret Fashion Show. Kromě Behati Prinsloo na mole uvidíme i stálé modelky Candice Swanepoel, Adrianu Limu, Romee Strijd, Elsu Hosk, Taylor Hill či Lais Ribeiro. A koho na mole již neuvidíme? Brazilskou modelku Alessandru Ambrosio. Ta se po nečekaném prohlášení rozhodla ukončit sedmnáctiletou dráhu Victoria's Secret andílka, a tak byla show v roce 2017 její poslední. 

Behati Prinsloo, Adriana Lima, Candice Swanepoel a Taylor Hill

Nové potvrzené tváře

I letos bylo vybráno mnoho nováčků, kteří se projdou po mole Victoria's Secret. Mezi nimi je například modelka Duckie Thot, účastnice televizní show Austrálie hledá topmodelku a tvář kosmetiky Fenty Beauty. Další známou modelkou, která bude tento rok debutovat na mole Victoria's Secret, je Winnie Harlow, jenž je známá svou atypickou dvoubarevnou pletí (způsobenou kožním onemocněním Vitiligo) a účastí v televizní show Amerika hledá topmodelku. Kromě ní se můžeme těšit i na dosud nepříliš známé tváře, jako je Maia Cotton, Alannah Walton, Lorena Rae, Mélie Tiacoh, Sadie Newman, Yasmin Wijnaldum, Willow Hand, Josie Canseco či Myrthe Bolt

Duckie Thot, Lorena Rae, Duckie Thot a Maia Cotton

Cosmopolitan.com; Harpersbazaar.com; Vogue.com.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram