Vůně Jennifer Lopez vám dodají sebevědomí a šmrnc

Vůně Jennifer Lopez vám dodají sebevědomí a šmrnc

Sexappealem hýřící superstar Jennifer Lopez má nejen zlato v hrdle, ale i znamenitý nos. Svůdné vůně nesoucí její jméno teď oficiálně seženete i v Česku.

Platinové desky, znamenitý cit pro módu nebo oblý zadeček pojištěný na miliony dolarů.

Je toho spousta, co můžeme Jennifer Lopez (51) závidět. Popová zpěvačka a herečka, kterou znáte třeba z romantické komedie Krásná pokojská, je velmi podnikavá žena. Zdá se, že na co sáhne, mění v úspěch. Výjimkou nejsou ani její vůně, do jejichž navrhování se pustila v roce 2002. Do více než třiceti voňavých klenotů, které doposud vytvořila, vložila esenci svého sexy rafinovaného a zároveň elegantně ženského stylu. 

K několika z nich si konečně můžete „přičichnout“ i v českých obchodech!

Enduring Glow – Vůně sebevědomí vyzařujícího zevnitř

Vůně nabitá květinovými a ovocnými tóny má inspirovat fanoušky J.Lo, aby se stejně jako ona nebáli plnit si své sny. Do její kompozice hvězda vložila své oblíbené ingredience – italský bergamot, orosenou hrušku a liči. Kytice čerstvých magnolií, růžových pivoněk a lístků fialky v srdci upoutá pozornost, zatímco pižmo, bílá ambra a santalové dřevo v základu dotvářejí plnost vůně.

 

Hlava: italský bergamot, hruška, liči. Srdce: magnolie, růžová pivoňka, lístky fialky. Základ: santalové dřevo, bílá ambra, pižmo

JLove – Přivoňte si k luxusu

Vůně JLove je inspirovaná láskou Jennifer k módě, luxusu a zvířecím vzorům. Opulentní květinově ovocná vůně v sobě snoubí ženskost, půvab a duchaplnost. JLove otevírá koktejl lahodného šťavnatého ovoce následovaný neodolatelným květinovým srdcem, které se v závěru prolíná s hřejivými krémovými tóny.

Hlava: mražený ananas, malina, růžový grep, šťavnatá mandarinka. Srdce: leknín, kokosová orchidej, tahitská gardénie. Základ: vanilkový sorbet, bílé dřevo, pižmo

JLuxe – Aura nepřehlédnutelné ženy

Nespoutaná, sexy a natolik nepřehlédnutelná, že se za ní každý hned otočí, jakmile vstoupí do místnosti. Taková je žena nosící vůni JLuxe, jež vyjadřuje sebevědomí a ženskost. Bohatý květinový buket se prolíná se sladkými ovocnými tóny. Dřeviny a pižmo v základu vdechují vůni smyslnost a umocňují pocit luxusu.

Hlava: ananas, bergamot, malina, vodní tóny. Srdce: damašská růže, fialka, kosatec, ylang ylang. Základ: cedrové dřevo, ambra, pižmo

Všechny tyto vůně zakoupíte v krásných flakonech o velikosti 30 ml v síti drogerií Rossmann a hypermarketů Globus. Už víte, která z nich obohatí vaši voňavou sbírku?

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram