Výběr těch nej(jarnějších) crossbody kabelek

Výběr těch nej(jarnějších) crossbody kabelek

Jo, jaro. To chceme. A k němu bychom prosili alespoň jednu novou veselou (a stylovou) crossbody kabelku... Pro vás jich ale máme rovnou šest!

Teplé počasí a prosluněné dny už od rána lákají ke spoustě neduhům. Třeba kupování prvních zmrzlin, z kterých ale ještě hrozí nepříjemná nachlazení. Nebo k tomu, odejít z práce trochu dřív a užít si tepla a mimo jiné také k tomu, obměnit si svůj šatník a zařadit do něj zase více barev, bílé a vzdušných materiálů. Když už jsme u těch barev - pastely vévodí letošnímu jaru stejně jako několika předchozím. Jemná žlutá, levandulová, bledě modrá i zelenkavá se hodí nejen na oblečení, ale také na kabelku. A ve spojení s minimalistickým designem crossbody střihů se pastely vyjímají snad ještě víc.!

  
Patchworková kabelka Gionni 1 249 Kč ; Fialková crossbody Silvian Heach 1 499 Kč ; Bledě modrá crossbody Pieces 989 Kč

Aby nedošlo k mýlce, tak ano, opravdu se kabelka v pastelovém odstínu vyplatí. Dokáže být totiž skoro tak univerzální jako černá, šedá nebo bílá. Hodí se totiž ke všem ostatním pastelům, ke svému tmavšímu odstínu a právě k neutrálním barvám. I přesto, že dorazilo jaro, nemusíte se loučit s oblíbenou khaki a vínovou. Vůbec pokud se oblékáte spíše do tmavších barev, světlá kabelka by nepůsobila úplně nejlépe. Ale vínová je k černé jako dělaná. Pro fajnšmekry jsme vybrali kvalitní koženou kabelku v metalické hnědé, která svým luxusem na dálku září...

  
Zelený vak Nalí 1 479 Kč ; Hnědá kabelka Tru Trussardi 8 499 Kč ; Vínová crossbody Gionni 1 929 Kč

zoot.cz ; answear.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram