Vybrali jsme ty nejlepší pánské podzimní outfity 2014- inspirujte se!

Vybrali jsme ty nejlepší pánské podzimní outfity 2014- inspirujte se!

Napříč internetem i světem jsme se sháněli po těch nejstylovějších mužích, kteří oblékli ty nejlepší outfity... Tak takhle u pánů vypadá podzim 2014!

I muži mají své sezónní trendy. V jasném přehledu vám ukážeme, jaké jsou ty letošní!

Velké ANO pro:
1) VRSTVENÍ

Vrstvení je nejlepší možností k dosažení originálního outfitu a na podzim a v zimě má ještě jendu výhodu - čím více vrtev, tím větší teplo! Krásně vypadají dohromady kostkované košile a pletené svetry s norskými vzory. A barevné kombinace? Hnědá + cihově červená + khaki!


2) TMAVĚ MODROU BARVU
Pokud se alespoň trošku orientujete v módě (nebo čtete naše stránky), dávno víte, že tmavě modrá je novou černou! Proto vypadá skvěle na kabátu, kalhotech ale i botech nebo doplňcích. 

3) HNĚDOU A ŠEDOU DOHROMADY
Tuhle kombinaci nám ukázali ti opravdu nejstylovější muži. Šedé sako a béžovo-hnědá šála vytvářejí dojem sofistikovanosti a především jasně hovoří o vašem vytříbeném vkusu! 

4) ÚZKÉ DŽÍNY + KŮŽI
Na první pohled to možná je outift jen pro motorkáře nebo mladé kluky. Pravdou ale je, že takovéto outfity jsou oblíbené a také jednoduché na kombinování. Úzké džíny mohou být potrhané, i to je dnes znakem "módní znalosti" a nejlépe i ohrnuté. Stačí už jen doplnit kvalitní polobotky nebo tenisky. 

5) DOPLŇKY - ČEPICE A ŠÁLY
Díky, že i čeští muži už pár let oblékají šály, které přestali schovávat pod šusťákové bundy. Namísto toho je pečlivě vybírají, ladí ke kvalitně propacovaným kabátům a koření s nimi outfit do chladných dní. Šály všech druhů v tlumených barvách mají na podzim a v zimě zelenou! Stejně tak nezapomínejte na čepice, nejlépe vypadají ty z bavlny a jednobarevné! A nemusíte je oblékat jen kvůli zimě!

TIP: Velký výběr čepic najdete v prodejnách H&M a pro zajímavé šály zkuste zase Gate! 

Zdroj obrázků: pinterest.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram