Vycházející hvězdy modelingu

Vycházející hvězdy modelingu

Jaké nové krásky, které na sebe upozornily během minulého roku, si letos podle odborníků módního průmyslu dobře povedou v modelingu? 

Hailey Baldwin

Už podle jména je vám asi jasné, že Hailey obklopená známými herci a umělci, vyrůstala už od malička. Herecké sny ale zatím nemá. Blondýnka s výraznými rty se rozhodla pustit do profesionálního modelingu. Na přehlídkách i mimo ně je často viděna s Kendall Jenner nebo Gigi Hadid a tento rok pro ni má být podle odhadů těch, jež se v průmyslu pohybují, důležitý.

Kelly Gale

Švédka Kelly Gale má indické a australské předky. Je jednou z nových tváří značky Victoria's Secret - odpovídá totiž přesně typu modelky, které Victoria's Secret zaměstnává, a právě spolupráce s touto značkou Kelly představilo širší veřejnosti. Tento měsíc by se měla účastnit týdnů módy a i my ji předpovídáme zářnou budoucnost.

Olympia Campbell

Olympia je sestrou jedné z nejúspěšnějších britských modelek současnosti, Edie Campbell. Za sebou má přehlídky pro značky Sonia Rykiel, Louis Vuitton, Chanel nebo Fendi. Odchodila je společně se sestrou i sama a předpovídá se, že letos se její modelingový životopis rozroste.

Josie Canseco

Josie pochází z Los Angeles a je typickou americkou kráskou. Blondýnka s dlouhými vlasy je dcerou baseballového hráče a modelky z Playboye, tudíž je asi jasné, že základ má Josie velmi solidní. Veřejnost si ji poprvé všimla, když začala účinkovat v reality show kanálu Youtube. 

Romee Strijd

Nizozemka Romee Strijd je dalším přírůstkem do týmu Victoria's Secret. Romee je devatenáct a svou první smlouvu podepsala před čtyřmi lety s DNA Model Management. Za sebou už má několik kampaní a ještě více módních přehlídek, zkušeností tak má pro letošní rok dost.

Zdroj: carolinesmode.com, pinterest.com, models.com
stockholm street style

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram