Vychutnejte si jarní večer se sklenkou dobrého vína

Vychutnejte si jarní večer se sklenkou dobrého vína

Speciálně pro vás je ve vinotékách Marks & Spencer připravena široká nabídka výběrových vín pro každou příležitost. Vychutnejte si například to nejlepší z Itálie, jako je Pinot Grigio

Ať už pořádáte večeři pro přátele, nebo jste byli pozváni a chcete něco přinést hostitelce jako projev díku, lahev vína je vždy perfektní volba. Ukažte, že se vyznáte a zvolte vhodné víno ke každému jídlu. Pokud si moc nevíte rady, nemusíte si dělat starosti – od toho je tu vinotéka Marks & Spencer se svým širokým výběrem. Nejenže uděláte na ostatní hosty dojem, ale nyní také ušetříte.

Od 27. března do 23. dubna pořídíte vybraná vína M&S s 20% slevou!

V nabídce najdete vína červená, růžová, bílá, suchá, polosuchá, jakostní, zemská i nearomatická a mnoho dalších. Některá z nich dokonce získala výborná hodnocení a vinařská ocenění. Nabídka kvalitních vín je opravdu různorodá od zemitého červeného Riojas až po slavnostní Prosecco.

RIOJA BODEGAS AGE - červené
Nearomatické, jemné víno z oblasti Rioja se svěžím jahodovým charakterem, vyrobené v moderním stylu z hroznů Tempranillo. Svěží volba ke klobásám, jehněčím kotletám, rajčatovým těstovinám, pizze nebo tapas.
174,90 Kč

FIRULI GRAVE SAUVIGNON BLANC - bílé
Šťavnaté a svěží bílé víno ze severu Itálie s výraznými tóny hrušky a bylinek. Říznější, suché a jednoduché. Osvěžující samotné, s grilovanou rybou a novými bramborami, nebo s jednohubkami.
259 Kč

FT SIX HATS ROSE - růžové
Říznější osvěžující růžové víno oplývající chutí červeného ovoce s dlouhotrvajícím jahodovým aroma. Toto růžové Pinotage se dobře hodí k mořským plodům a kořeněným asijským pokrmům.
174,90 Kč

Marks & Spencer se trefí do chuti opravdu každému!

Zdroj: marksandspencer.cz

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram