Vydejte se na výlet s dětskou kolekcí Reserved Spring Trip

Vydejte se na výlet s dětskou kolekcí Reserved Spring Trip

Nová dětská kolekce Reserved je inspirována dalekými cestami do exotických krajin a místními kulturami. Kolekce je plná výrazných barev, mexických motivů a exotiky vůbec

S novou dětskou kolekcí Reserved se vydáme do Amazonských pralesů plných barevných květů a divokých zvířat. Okusíme exotiku v podobě motivů a vzorů typických pro nekonečnou a slunnou Jižní Ameriku.

Nová kolekce je doslova plná výrazných barev, je hravá a lákavá.

Dívky se mohou těšit na exotické motivy, volné kalhoty, jednoduché šaty a volná trička. Vše v trendy exotických tónech zelené, intenzivní růžové a neonově zelené.

Nechybí také oblečení v jemnějších jarních barvách. Pro horké letní dny jsou pak ideální lehké tkaniny a krajky v romantických formách. Trendem jsou opět kontrasty, v této kolekci nalezneme světlé barvy, odstíny krémové a béžové v kontrastu s teplou, neonově korálovou.

Kluci se zase mohou stylizovat v trendu typického amerického cestovatele se vzdušnými látkami v energickém mixu zelené, šťavnaté oranžové a neonové limetkové. Nebo úzké oprané kalhoty, kostkované košile a džíny, to je přesně to pravé oblečení, které dává pocit svobody.

Oblékněte své děti do jasných barev a hravých motivů i vy, jistě jim vykouzlité úsměv na tváři!

Zdroj: reserved.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram