Vyhlášení vítězů z řad mužů milujících luxusní pánské holičství přineslo výhru v podobě Harley Davidson

Vyhlášení vítězů z řad mužů milujících luxusní pánské holičství přineslo výhru v podobě Harley Davidson

Ve čtvrtek jsme se zúčastnili Slavnostního vyhlášení vítězů cen Gentlemen's Barber Clubu, přehlídky šperků i vystoupení zpěváka Jana Kopečného. Být v tomto klubu se pánům rozhodně vyplatí.

Slavnostní večer provázela nejenom přehlídka luxusních pánských a dámských šperků značky Nialaya, které uznávají osobnosti jako Madonna, Cristiano Ronaldo, Orlando Bloom, Tomáš Berdych či Jennifer Aniston. Tyto šperky je možné v Gentlemen's Barber Clubu zakoupit. „Spojení originální a nadčasové značky pánských a dámských šperků Nialaya a tohoto skvělého místa, kde se ve velkém stylu postarají o každého muže, který má zájem vypadat skvěle, bylo jasnou volbou,“ říká Petra Růžičková, zástupkyně značky Nialaya pro Čechy a Slovensko. Šperky předváděli modelka Veronika Chmelířová, Matyáš Hložek – Muž roku 2017 a Michal Gajdošek – Muž roku 2011 a Mr. Supernational 2017).

Hlavní událostí celého večera bylo vyhlášení hodnotných cen pro členy Gentlemens Barber Clubu. Hodnotné ceny jako Harley Davidson motorka v hodnotě 400 tisíc korun, dovolená v hodnotě 100 tisíc korun či luxusní šperky již zmíněné značky Nialaya v hodnotě 10 tisíc korun.

Večer provázelo vystoupení zpěváka Jana Kopečného z kapely Botox, kterého na kytaru doprovázel Petr Ryšavý, jeho hudebního kolega. Toužíte-li také zažít večer v duchu luxusu a vytříbeného vkusu společně s možností vyhrát jedinečné ceny, staňte se členy Gentlemen's Barber Clubu.

 

Foto: Dan Guttner

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram