Výhodné nakupování je tady - na Asnwear teď vše s 20% slevou

Výhodné nakupování je tady - na Asnwear teď vše s 20% slevou

Hlavní část svátků je za námi. A obchody nás nenechávají ani na chvilku si vydechnout. Answear například připravil další akci v podobě Nočního nakupování.

Jeden z hlavních českých eshopů s módou již rozjel velké povánoční výprodeje. Spousty a spousty oblečení, obuvi a kabelek seženete až s 50% slevou. Za nás bychom se podívali po kvalitních péřových bundách i dlouhých kabátech. Počasí nám totiž dává pořádnou šanci se připravit, až přijde ta opravdová zima. No a Answear.cz nám hraje do karet také, protože jeho výprodeje jsou prostě neodolatelné.

  
Béžová péřovka Vero moda 999 Kč ; Dlouhý černý kabát Simple 7 299 Kč ; Oversized šedý kabát Vila 1 899 Kč 

To, co v redakci na vánočních výprodejích máme rádi ze všeho nejvíce, je ta pohoda a klid. Nemusíte se hnát do žádného obchodu, zběsile hledat svou velikost a pak smutně odcházet po zjištění, že vaše velikost tu sice jedna jediná je, ale má obří díru v rukávu nebo flek na nohavici. Módní eshopy mají vše pěkně seřazené, na první pohled vidíte, zda velikost je a nebo ne a hrozně moc tak svým zákazníkům zjednodušují nakupování.

  
Puntíkovaná košile Vero moda 669 Kč ; Modrá košile Hilfiger Denim 1 299 Kč ; Černobílá košile Medecine 799 Kč

Pokud jste nedoplnila svůj botník o nové kozačky na zimu nebo plesové střevíčky, nevíme o lepším internetovém místě, kde sehnat kvalitní pár obuvi. Hojně zastoupená značka Gino Rossi předkládá zákazníkům široké spektrum kozaček, kotníkových bot a lodiček. A jejich hlavní problém? Skončit jen s jedním párem jde jen těžko!

  
Kotníkové boty Gino Rossi 2 499 Kč ; Lakované lodičky Gino Rossi 1 699 Kč ; Vysoké kozačky 3 899 Kč 

To nejdůležitější je pak doprava až do konce roku zdarma! A k tomu navíc od 17:00 v sobotu 26.12. až do oběda 28.12. spouští asnwear.cz 20% slevu na nezlevněné zboží. A na to, které již slevou prošlo, přidává dalších 10 %!

answear.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram