Vykročte tím správným směrem s Fit PROTEIN

Vykročte tím správným směrem s Fit PROTEIN

Leden – měsíc novoročních předsevzetí je už dávno za námi! První dny nového roku většinou bývají spojeny jen s těmi nejčistšími úmysly – zdravěji jíst, pravidelně se hýbat, najet na správnou životosprávu.

Ruku na srdce, jak dlouho letos odhodlání vydrželo vám?

Pokud však chcete udělat to nejlepší pro váš organismus, neměli byste to vzdávat. Základem je aktivní pohyb, dostatečný odpočinek a vyvážený jídelníček. Ve vašem snažení vás skvěle podpoří tyčinky Fit PROTEIN.

Ač by se podle názvu mohlo zdát, že se jedná o výrobek určený pouze pro aktivní sportovce, opak je pravdou. Fit PROTEIN je vhodný pro každého, komu záleží na tom, co jí. Tato tyčinka od české společnosti ÚSOVSKO FOOD Klopina obsahuje bílkoviny, které jsou základní stavební složkou, podstatnou pro správné fungování organismu. Díky vysokému podílu proteinů tyčinka výborně zasytí a pomůže i podpořit růst svalové hmoty, což v povánočním režimu oceníme.  

Tyčinka Fit PROTEIN obsahuje zdravé tuky a sacharidy, které dodají tělu postupně se uvolňující energii. Je tak dokonalou svačinou nejen pro regeneraci po sportovním výkonu, ale rovněž na aktivním výletu nebo během dne nabitého pracovními povinnostmi. Oceníte ji prostě vždy, když potřebujete být ve formě.

Zajímavé jsou nejen svým složením, ale i chutí. V nabídce jsou 3 varianty.

Fit PROTEIN s limetovou příchutí v kakaové polevě, Fit PROTEIN s klikvou velkoplodou a švestkami v kakaové polevě a Fit PROTEIN s arašídy a hrozinkami v kakaové polevě.

 

Na Facebooku MODA.CZ bude v pondělí 2. března probíhat o FIT TYČINKY SOUTĚŽ... Sledujte nás. 

Další informace naleznete na webových stránkách www.tycinkafit.cz a www.fit.eu

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram