Vyměňte svou oblíbenou černou kabelku za hnědou

Vyměňte svou oblíbenou černou kabelku za hnědou

Snad každá žena má ve svém šatníku vícero černých kabelek, protože se jednoduše hodí ke všemu. Chybu však neuděláte ani s hnědou kabelkou, kterou přes podzim a zimu dostatečně unosíte. 

Podzimní a zimní dny nám příliš nedovolují užívat si světlých odstínů kabelek, ale rozhodně to není důvod, uchýlit se pouze k černé. Barevná paleta disponuje tolika odstíny, že zůstat pouze s černými kabelkami, by byla škoda. Vůbec, jestli máte barvy ráda! Pokud během chladných dní preferujete tmavší barvy a třeba chodíte celá v černém, skvěle váš outfit podtrhne hnědá kabelka. Odstínů hnědé existují desítky, a pokud se necítíte na pronikavou skoro rezavou, můžete si vybrat podstatně neutrálnější tmavě hnědou. 

Porozhlédněte se po sortimentu značek jako David Jones nebo Kara. David Jones nabízí kabelky ze syntetické kůže, které jsou snadno finančně dostupné pro všechny. Ocení je ženy, které rády nosí tašku přes rameno, protože David Jones přišívá svým kabelkám dlouhá pohodlná ucha. Kara se naopak soustředí na výrobu z přírodní kůže a její kolekce 2017 sahá po tmavých studených odstínech hnědé. Na takovou kabelku si připravte alespoň dva a půl tisíce. Zajímavé modely seženete rovněž na Esoria, ta si pro letošní podzim a zimu připravila kabelky v syté teplé hnědé s detaily ve zlaté barvě. 

pinterest.com ; oazakabelek.cz ; zoot.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram