Výprodeje bot jsou v plném proudu - které kousky si pořídit?

Výprodeje bot jsou v plném proudu - které kousky si pořídit?

Léto je kromě dovolených a sluníčka také obdobím skvělých výprodejů. To platí nejen pro oblečení, ale i pro boty. Poradíme, po kterých byste se v obchodech i eshopech měla mrknout letos!

Léto je teprve v půlce, a tak je pořád ještě spousty času na obouvání vašich oblíbených sandálků. Ale co si budeme namlouvat, nepotřebovala byste nějaké nové? Během výprodejů v obchodech na ně bývá sleva až 50 %. Na eshopech jdou desítky procent ještě výše! Ano, zdá se to neuvěřitelné. Ale je tomu tak. Prošli jsme za vás pár obchodů a vybrali z nich sandálky, které jsou pro letošní léto jednoznačně hitem! Nosí se černá, bílá, tělová, hnědá i odlesky kovů - takže vlastně všechno, na co si jen vzpomenete. 

  
Třpytivé sandálky- Zoot 679 Kč; Černé sandálky- Zoot 839 Kč; Tělové sandálky- Baťa 399 Kč

Pokud jste spíše příznivci vyšších podpatků, i pro vás se ve výprodejích najde nejeden zajímavý pár. Nás absolutně nadchly barevné sandálky na jehlovém podpatku. Stejně tak dokonale působí i minimalistické černé a bílé platformy. Výběr je veliký, stačí se jen rozhodnout, které vás dostaly do kolen nejvíce! 

  
Bílé platformy- Baťa 399 Kč; Černé lakované- Baťa 599 Kč; Barevné podpatky- designshoes.cz 999 Kč

Trápí vás, že letní slevy znamenají také většinou zlevněné jen letní zboží? Uveďme to na pravou míru... není tomu tak! Na většině e-shopů zlevňují i zboží z jarních kolekcí - oxfordky, mokasíny, balerínky nebo loafers. Tedy přesně ty boty, které se budou hodit i na období podzimu. Za nás, určitě doporučujeme omrknout nějaké balerínky - těch přece není nikdy dost!

  
Černé balerínky- Baťa 699 Kč; S lakovanou špičkou- designshoes.cz 599 KčTaupe balerínky- Baťa 799 Kč

Zdroje: zoot.cz; bata.cz; designshoes.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram