Vyrazte do podzimu v IN retro šatech

Vyrazte do podzimu v IN retro šatech

Podzimní dny nemusí být pouze o jednobarevnosti, černé a hnědé. Veselé retro šaty se do nich hodí úplně stejně! PS: Možná ještě trochu víc.

Se sloganem e-shopu Tvojekabelka.cz, na němž můžete své nové milované šaty vybírat, "Retro je IN" na sto procent souhlasíme. A upřímně? Retro je in čím dál tím víc. Možná čím více retro, tím více in. Proto bychom se velmi divili, kdybyste jeho kouzlu ještě nepodlehla. A kdyby opravdu ne, podlehnete po prohlédnutí těch nádherných áčkových střihů a ženských vzorů, kterými se retro šaty vyznačují. 

 

 

Proč ženy milují retro šaty?

Mnohá z nás se v dnešní technické době plné módních výstřelků, abstrakce a podivných vynálezů rády vrací zpět do (z našeho pohledu) poněkud klidnější minulosti. V módě to znamená právě období 70. let a jeho dokonalých šatů. Retro šaty tak zamířily do šatníku téměř každé ženy. Poznáte je podle jejich tradičního střihu - odhalená ramena, často bez výstřihu, výrazný pas a potom sukně do tvaru písmene A až ke kolenům. Retro šaty mohou doplňovat mašle a tenké i silnější pásky. To správné retro tkví kromě střihu i ve vzorech - klasických puntících. Pokud byste však raději nějaký umírněnější model, vyberte si jednobarevné, s jemným vzorem květin nebo pruhované.

Ty ideální šaty právě pro vás můžete vybírat TADY.

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram