Výroba vlastního parfému je nyní možná v nákupním centru Harvey Nichols v Londýně

Výroba vlastního parfému je nyní možná v nákupním centru Harvey Nichols v Londýně

Harvey Nichols v Londýně nabízí možnost namíchat si svůj vlastní parfém na míru. Osobní vůni lze vytvořit ve vonném baru a podtrhnout tak svůj charakter či styl. Zákazníci si tak mohou vyzkoušet, vytvořit a zakoupit individuální parfém snů. 

Luxusní nový servis

Harvey Nichols je součástí luxusního amerického impéria, které má nákupní střediska po celém světě. Prvotřídní servis, unikátní koncept, známé značky a rozmanité kosmetické či vlasové procedury pod jednou střechou. Poslední horkou novinkou je parfémový bar v oddělení vůní, který patří značce z názvem Experimentální parfémový klub, který působí na trhu od roku 2016. Cílem klubu je vrátit radost, potěšení a zábavu do koupi parfému. 

Osobitá vůně pro každého

Exkluzivní a originální koncept je první svého druhu a jeho myšlenka patří právě Experimentálnímu klubu parfémů. Kreativní proces na cestě ke stvoření osobité vůně počíná přivoněním si ke škále vůní v malých lahvičkách. Těmto vůním se říká vrstvy. Jejich možnost kombinací je nekonečná.Zákazník si kape vzorky vůní dohromady do jedné lahvičky. Je jen na každém, kdy si sám řekne, že mu mixování stačí a parfém je hotový.

Cena je srovnatelná dražšímu parfému z obchodu

Servis výroby parfému na míru začíná cenově od 2.750 Kč. Velkou výhodou je, že když parfém bude docházet, je možno ho doplnit. Parfémový bar a obsluha si zaznamená zákazníkovu první kombinaci,takže si pak jen stačí přijít svou vůni doplnit s čímž klesá i původní cena na 1.240 Kč. Celý proces míchání a zkoušení trvá podle Experimentálního parfémového klubu asi 10 minut.

Zdroj; harveynichols.com, pinterest.com, vogue.co.uk

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram