Výroční edice ke slavnostní příležitosti, Dermacol slaví 55. narozeniny

Výroční edice ke slavnostní příležitosti, Dermacol slaví 55. narozeniny

K této velké příležitosti vymyslel DERMACOL skvělou výroční kolekci dekorativní kosmetiky. Zvolili slavnostní zlatorůžový look, který upoutá na první pohled. Naleznete zde několik výjimečných produktů, které chcete mít ve své kosmetické taštičce.

 zdroj: se svolením dermacol.cz

Tváří limitované edice rodinné české značky, která se drží mota „Krása je naším rodinným posláním“, je majitelka firmy Věra Komárová s dcerou Julií.

Jako z hedvábí

Sofistikovaná kombinace pro každou příležitost – to je paletka dlouhotrvajících matných očních stínů v elegantní rose gold paletce s aplikátorem a zrcadélkem. Obsahuje čtyři supermatné odstíny vhodné pro denní nude líčení i večerní dýmový look. Dokonale hedvábná textura výborně přilne na víčko.

Paletka dlouhotrvajících matných očních stínů, Dermacol – 299 Kč/4 odstíny

 zdroj: se svolením dermacol.cz

Pudr s příběhem

Bronzující a rozjasňující pudr s tvářenkou a 3D reliéfem Prahy, kde se před 55 lety začal psát příběh značky Dermacol, potěší nádherným designem i efektem, který se vytvoří na pleti. Kompaktní pudr s jemným leskem má pudrovou texturu se zlatitými a bronzujícími mikročásticemi odrážejícími světlo. Tvář tak působí opálená a zároveň přirozeně rozjasněná. Univerzální odstín sluší každé pleti.

Bronzující a rozjasňující pudr s tvářenkou a reliéfem Prahy, Dermacol – 299 Kč

 zdroj: se svolením dermacol.cz

Rtěnka, která nikdy nezklame

Dlouhotrvající rtěnka, která obstojí v každé zkoušce? 16H Lip Colour při oslavách 55 let Dermacol jednoduše nemůže chybět! Barva s přelomovou texturou a vysokou pigmentací je rychleschnoucí, výborně kryje a vydrží až 16 hodin. Tři nové nude odstíny s rose gold třpytkami v krémové fázi dodají rtům dokonalý look a jemnou péči.

Dlouhotrvající barva a lesk na rty 16H Lip Colour, Dermacol – 199 Kč

 zdroj: se svolením dermacol.cz

Dokonalé duo

Make-up, anebo pudr? Oboje najdete v kompaktním zlatorůžovém balení Wet & Dry pudru a make-upu 2 v 1 s labutěnkou a zrcadélkem. Vysoce krycí a zmatňující pudr zastoupí v případě potřeby i make-up – stačí namočit labutěnku do vody a krémová textura pudru dokonale splyne s pletí. Tři univerzální odstíny poskytují střední až plné krytí, které vydrží až 24 hodin.

Dlouhotrvající make-up a pudr 2 v 1, Dermacol – 299 Kč

 zdroj: se svolením dermacol.cz

Do každé kabelky

Pro kompletní líčení tváře i jemné přepudrování si zamilujete kosmetický vysouvací štětec v luxusním rose gold balení. Má extra jemné syntetické štětiny, které jsou díky zkosenému tvaru vhodné pro aplikaci pudru i nanesení tvářenky. Vegan a cruelty free.

Kosmetický vysouvací štětec, Dermacol – 299 Kč/Ø 23 mm/výška 85 mm

 zdroj: se svolením dermacol.cz

Svěží základ

Rozjasňující báze pod make-up Rose energy má složení obohacené o výtažek z marocké růže, která odstraňuje z pleti známky únavy a dodává jí zdravou svěžest. Báze krásně vyhladí a vyplní jemné vrásky i póry, čímž vytvoří perfektní základ pro jakýkoli make-up a zvýší jeho odolnost. Vaše pleť tak bude i po několika hodinách působit jako právě nalíčená.

Podkladová báze Pearl energy, Dermacol – 299 Kč/20 ml

 zdroj: se svolením dermacol.cz

Make-up s puncem luxusu

Elegantní rose gold look dostal i oblíbený Caviar make-up & Corrector. Dlouhotrvající krycí krém s výtažky z kaviáru pleť barevně sjednotí, rozjasní a vytvoří na ní sametový vzhled bez vrásek. Víčko se zrcadélkem obsahuje i krémový korektor, který si poradí s každou nedokonalostí.

Dlouhotrvající Caviar make up & Corrector, Dermacol – 359 Kč/30 ml

 zdroj: se svolením dermacol.cz

Elegance i glamour

Líčení pro speciální příležitosti i běžný den krásně rozjasní multifunkční rozjasňující paletka v luxusním balení s pohyblivými flitry, srdíčky a zrcadélkem. Barva na tváře a bronzér dodají tváři svěží vzhled a zvýrazní lícní kosti. Dva rozjasňovače je možné použít nasucho i namokro, čímž dosáhnete jemného elegantního třpytivého efektu anebo výrazného glamour lesku.

Multifunkční rozjasňující paletka, Dermacol – 499 Kč/10 g

 zdroj: se svolením dermacol.cz

Výživa a objem pro vaše řasy

O závoj hustých zdravých řas se postará objemová řasenka Mega Lashes Volume Care s rýžovým olejem a panthenolem. Pro dosažení extrémního objemu postačí jediná vrstva intenzivní uhlově černé barvy, na jejíž výdrž se díky dlouhotrvajícímu složení můžete spolehnout.

Řasenka Mega Lashes Volume & Care, Dermacol – 249 Kč/11,5 ml

 zdroj: se svolením dermacol.cz

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram