Vysoké platformy a pastelové odstíny - Elie Saab Resort 2017

Vysoké platformy a pastelové odstíny - Elie Saab Resort 2017

Levandulová, sluníčková, mentolová a k tomu vínová a červená. Resort Elie Saab přináší záplavu barev. 

Začalo to květinami a poměrně střídmým dojmem. Na bílých šatech v nejrůznějších délkách jsme si prohlíželi tištěný květinový vzor, který střídaly šaty tmavě vínové. Získali jsme místy pocit, že se jedná o šaty na denní nošení, ke kterým se klidně mohou obout loafers a vzít shopper bag. Názor jsme ale po chvíli změnili. 

Na scénu totiž ve vší parádě nakráčely večerní róby v letních pastelových odstínech levandulové, žluté a mentolově zelené. Právě na nich se Saab nejvíce vyřádil. Pohrál si s detaily, krajkou, řasením i skládáním, a ani v této části Resort kolekce nenajdeme snad dvoje stejné šaty. Někdy se stává, že módní dům vydá 30 looků poskládaných z 10 základních. Tady tomu tak nebylo. 

Volánkové rukávky, krajkované svetříky a zlaté doplňky v podobě pásků, prstenů, náhrdelníků a náušnic přidávaly dvaačtyřicítce modelů na komplikovaném dojmu. Nejednotné pozadí, velké množství (i nesourodých) barev a velká střihová svoboda z Resortu 2017 vyčarovaly kolekci, na kterou se můžete dívat znovu a znovu a znovu, a vždy na ni najdete něco nového. O pozornost má tudíž Elie Saab postaráno. 

vogue.com/fashion-shows

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram