Vyživující síla kaviáru RÉPONSE PRÉMIUMRÉPONSE PRÉMIUM od MATIS Paris

Vyživující síla kaviáru RÉPONSE PRÉMIUMRÉPONSE PRÉMIUM od MATIS Paris

Hlavní myšlenkou kosmetiky MATIS Paris je zdravá a krásná pokožka, o kterou se nyní postará i kaviárový "elixír mládí" RÉPONSE PRÉMIUM.  

Dopřejte si luxusu v podobě kaviáru z jesetera, obsaženém v novém produktu kosmetické firmy MATIS Paris, které jde především o zdraví a krásu vaší pokožky.
 
  Kaviár a obzvlášť ten z královské ryby, tedy jesetera, je ne nadarmo považován za vybranou gastronomickou lahůdku, která má i blahodárné účinky pro lidský organismus. Netrvalo tedy dlouho a vědecké kapacity prokázaly blahodárné účinky kaviáru i v péči o pleť.
  Matis Paris využívá kaviárový extrakt jako vzácnou aktivní složku podporující významným způsobem metabolismus kožních buněk. Díky této vlastnosti prémiové linie jsou zajištěny základní potřeby, jako regenerace, hydratace a výživa pokožky.
 
Trošku luxusu si nyní můžete dopřát i vy a to v podobě celkem sedmi produktů RÉPONSE PRÉMIUM. Tato linie obsahuje 2 přípravky k odlíčení, denní a noční krém, kaviárovou kúru a nejnověji i oční krém The Eyes. Fascinující textura gelového krému The Eyes s černým kaviárem vám poskytne okamžitý efekt dokonalého omlazení citlivého očního okolí, kterému navrátí hedvábnou jemnost, hydrataci, zpevnění a elasticitu.
 
The Eyes  20ml2 499 kč
 
 
Zdroj: Fann, google
 
Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram