Vyživující a účinná ochrana před sluncemMATIS Réponse Soleil

Vyživující a účinná ochrana před sluncemMATIS Réponse Soleil

Špičková francouzská značka MATIS Paris rozšířila svůj ochranný program Réponse Soleil a představuje dva nové přípravky.

Slunce je přirozeným zdrojem zdraví, ale sílu jeho paprsků a vedlejší účinky bychom neměli podceňovat. Můžeme si tak velice snadno zadělat na velké potíže, kterým se dá předejít díky kvalitní ochraně.

Na tu myslí i francouzská kosmetika MATIS Paris, která vám s předstihem přináší dvojici nových přípravků Sun Protection Cream SPF 30 a Sun Protection Milk SPF 10, obsahující SLUNEČNÍ FILTRY a ANTILEUKINE 6. Toto složení aktivně pohlcuje UVA a UVB záření, chrání DNA kožních buněk a efektivně zpomaluje proces stárnutí pokožky při pobytu na slunci. Navíc oba produkty provází ovocně-květinová vůně citrónů, růží a vetiveru.

SUN PROTECTION CREAM SPF 30

Nový opalovací krém na obličej reprezentuje mimořádně účinnou ochranu pokožky před spálením a kromě toho bojuje proti jejímu předčasnému stárnutí. Díky své nemastné textuře se skvěle aplikuje a rychle vstřebává, aniž by na pleti zanechával bílý film typický pro jiné opalovací přípravky. Navíc i výrazně hydratuje.

50 ml za 1 199,-Kč

 

SUN PROTECTION MILK SPF 10

Díky své mimořádně lehké textuře se výborně vstřebává a zároveň dokonale hydratuje pokožku celého těla. Obsahuje Tyr-Excel Complex – aktivátor zhnědnutí, který pomocí kombinace derivátu tyrosinu a oleje z lufy válcovité (lat. luffa cylindrica) urychluje a zintenzivňuje opálení pokožky. Praktická lahvička s opalovacím mlékem je doplněna o pumpičku pro snadnější a hygieničtější aplikaci přípravku.

150 ml  za 1 110,- Kč

 

Zdroj: matis-paris, fann, google,

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram