Vyzkoušejte tříchodovou valentýnskou večeři, která rozvášní vašeho muže a vy se přitom neudřete v kuchyni!

Vyzkoušejte tříchodovou valentýnskou večeři, která rozvášní vašeho muže a vy se přitom neudřete v kuchyni!

Plánujete na den svatého Valentýna velkolepou noc? 

Předkrm:
Chřest. Vitamín E a kyselina listová zaručí aktivitu hormonů vkrvi a tím pádem i uspokojení vás i vašeho partnera. Ve Francii19. století připravovali novomanželům k předsvatební večeři hned tři chody schřestem. Připravte ho jako předkrm i vy ? vpáře nebo uvařený ve vodě. Jen ho oloupete a můžete servírovat!
HLAVNÍ CHOD: Aglio olio e peperoncino. Zní to to krkolomně, ale je to jídlo, které zvládne i naprostý kuchařský začátečník. Přitom jde o lahůdku. Hlavní ingredience a zároveň afrodiziaka tohoto jednoduchého a lahodného pokrmu jsou chilli papričky a česnek. Silná a pálivá chuť obou surovin způsobuje zvýšení proudění krve. Tak proč oba druhy zeleniny nespojit a nezažít tak nejen chuťovou extázi? Uvařte špagety podle návodu (pozor, musí být na skus, takže tvrdší) a na olivovém oleji orestujte na plátky nakrájený česnek a chilli papričky. Zvykem Italů je podlít směs na pánvi vývarem, bude Vám však stačit i voda zuvařených těstovin, takže nevylévat! Poté už jen vše smícháte a dosolíte dle potřeby. Další chuť dodá nakrájená petrželka (není ale nutná) a nezapomeňte naservírovanou porci posypat parmezánem.
DRINK: Uvolní vás víno! Khlavnímu chodu podávejte víno, co je náš další tip na osvědčené afrodiziakum. Nejenže spolehlivě uvolní, ale také dráždí smysly, když zrychluje krevní oběh. Jen to svínem nepřežeňte, mohli byste totiž místo bouřlivé noci usnout! 
DEZERT: Jahody v čokoládě Lehký a geniální dezert zaručeně navnadí a není těžký, což je jedním znejdůležitějších požadavků na tříchodové valentýnské menu. Osvěžující jahody se také objevují vseznamech afrodiziak, tím klíčovým je tu však čokoláda. Ta uvolňuje látky způsobující dobrou náladu a vzrušení. Navíc vkombinaci svínem dokáže divy! Čokoládu na vaření rozpusťte podle návodu, namáčejte vní jahody a nechte ztuhnout třeba na voskovém papíru nebo přímo v papírových košíčcích, ve kterých pak jahody můžete přímo podávat. Efektní je, když jahodu nenamočíte celou ale jen z části. Jahody s čokoládou můžete ale podávat i jako fondy a ve svíčkou nahřívané nádobě s čokoládou si je máčet a vychutnávat společně. Příprava tohoto tříchodového menu vám nemusí zabrat více než hodinu a zůstane vám tak dostatek času i na to, aby jste se mohla na večer hezky upravit. Ty šikovnější to zvládnou i rychleji.

 

Zdroj obrázků: Fotolia.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram