VYZKOUŠENO: Jedinečné, neobvyklé a inovativní kosmetické produkty Lush

VYZKOUŠENO: Jedinečné, neobvyklé a inovativní kosmetické produkty Lush

Sprchový gel nemusí být vždy tekutý a pasta na zuby se nemusí mačkat z tuby. Lush na to jde jinak. Postupně představuje nové a nové produkty běžné potřeby v novém kabátku.

Tuhé parfémy

Odšroubujete víčko, přetřete bříškem prstu a namažete na zápěstí, krk nebo předloktí. Tak snadné je použití tuhého parfému. Na rozdíl od klasických vůní ve flakónech, tuhý parfém je asi tak stokrát praktičtější i lepší na cesty - je výrazně lehčí, menší a riziko poškození a znehodnocení se minimalizuje na nulu. Co si budeme povídat, tuhý parfém se perfektně vejde také do jakéhokoli psaníčka, takže hurá na párty! 

Ústní voda v tabletkách

Zubní pasta i ústní voda dostaly díky Lushi novou podobu malých sympatických tabletek. V případě zubní pasty jen rozkousnete a čistíte, u ústní vody necháte vyšumět v ústech spolu s troškou vody. Snad ještě zmíníme jejich skvělou chuť, která vás bude bavit. Drobnou lahvičku snadno přihodíte do kabelky, takže si budete moci diskrétně osvěžit dech kdykoli během dne. 

Nahaté sprchové gely

Co prosím? No ano, tuhý sprchový gel. A ne, není to mýdlo. Stále jde o oblíbenou formu sprchového gelu se závislost tvořícími vůněmi Lush. Jen sprcháče přišly o plastové obaly a jsou teď úplně nahaté. Proč? Nezatěžují životní prostředí a vy nemusíte stále chodit ke kontejneru s dalšími a dalšími plasty. V novém provedení najdete všechny své oblíbené vůně, teď před Vánoci také oblíbenou Snow Fairy a pár novinek.

Masážítka

Vytáhnete ho z papírového sáčku a lehce přejedete přes kůži, z masážítka se začnou postupně uvolňovat složky jako bambucké máslo, které hydratují vaši pokožku. S masážítkem si vystačíte sami a můžete si tak dopřát trochu jiné večerní po-koupelové mazání nebo ho můžete používat ve dvou. Oboje si užijete!

Šampuky

Šampon, který svým tvarem připomíná tak trochu makronku. To není zlé, ne? Mezi šampuky je opravdu velký výběr a můžete tak přebírat mezi nejrůznějšími vůněmi, barvami a také trefnými názvy jako Honey I washed My Hair nebo Jason And The Argan Oil. A co že šampuk je? Nahatý tuhý šampón na vlasy. Po parfémech a sprcháčích už moc dobře víte, co to znamená.

Žádné zbytečné obaly. Stejná kvalita. Více legrace.

To jen tak na závěr, kdybyste si v průběhu nedělali výpisky... 

Lush

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram