Vzorovaná kolekce Pre-fall 2014 Emilio Pucci v tyrkysové a purpurové

Vzorovaná kolekce Pre-fall 2014 Emilio Pucci v tyrkysové a purpurové

Emilio Pucci ve své Pre-fall kolekci navrhl nejrůznější geometrické i gotické vzory, šaty doplnil chlupatými kabáty. Kombinoval především tyrkysovou, tmavě modrou, purpurovou a fialovou, objevuje se i khaki a zlatá!

Pre-fall kolekce italské módní značky Emilio Pucci je plná barev. Nejvíce zastoupená ale je modrá, tyrkysová, purpurová a fialová společně s jejich odstíny. Barvy jsou nakombinované dohromady nebo často také s neutrální bílou a černou. Objevují se ale zároveň odstíny s výše zmíněnými barvami nesourodé - jsou jimi zlatá, hnědá a khaki. 

 

Celou kolekcí se proplétají rozdílné geometrické i gotické vzory. Návrhář je používá především na šatech. Některé ze střihů jsou obepínavé, jiné volnější. Můžeme vidět klasické A-střihy, ale i siluety H, netopýří rukávy nebo overaly.

 

Spousta modelů je doplněna o hřejivé huňaté kabáty vyráběné z vlny. Některé připomínají svým střihem ponča, jiné jsou v jednoduché H-linii. Většina je v bílé barvě s černými a zlatými akcenty, jiné na dálku září třeba tyrkysovou. Hojně zastoupeny jsou i lyžařské svetry inspirovány 70. léty minulého století. 

 

Posledních pár modelů celé Pucciho Pre-fall 2014 kolekce je tvořeno zemitými tóny s důrazem na zlatou barvu. Vzory na látkách jsou historické. Přesně takové, které se opět vrací do módy. Nechybí tu vzdušný taftan, bohémské šaty s peplum vrškem nebo zlatý kostým jako stvořený pro vystoupení Lady Gaga. 

 

Co na Pre-fall kolekci pro rok 2014 říkáte vy?

Zdroj: style.com

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram