Vzory a designy, které na nehtech musíte vyzkoušet

Vzory a designy, které na nehtech musíte vyzkoušet

Na nehtech dokážou profesionálové vytvořit obrazce, krajky i jiné nádherné náměty, ale často to zabere spoustu času a peněz. Je to trochu škoda mistrovského díla, když se lak za dva dny začne odlupovat.

My jsme pro vás vybrali takové motivy, které si s trochou praxe vytvoříte sami doma, a nezaberou vám půl dne. Letošní jaro letí na nehtech proužky všech druhů, přechody tmavých a světlých odstínů a třpytky!

1 Proužkujeme
První motiv není sice nejjednodušší, ale zvládnout jde s přehledem. Nehtům sluší svislé proužky. Stejně jako u oblečení tady totiž platí, že nehty takový vzor opticky zeštíhluje a prodlužuje. Pokud jsou ale vaše nehty krásné a štíhlé, není důvod bránit se ani proužkům vodorovným. A klidně si můžete oba dva druhy namixovat. Krásně vypadají kombinace pastelových barev, tam je samozřejmě zapotřebí jejich dostatečné krytí. 

2 Výrazný outsider
Druhý trend není žádnou horkou novinkou. Drží se na předních pozicích už třetí sezónu a stále je velmi oblíben. Možná vám chviličku bude trvat než mu podlehnete, ale pak se bez něj vaše lakování neobejde. Všechny nehty nalakujte stejnou barvou (nebo na ně aplikujte stejný vzor) a jediný prsteníček udělejte výrazně odlišný. Často se používá kombinace světlého pastelového laku na všechny nehty a na prsteníček vzor nebo hodně třpytek. Používá se ale i opačný design, kdy jsou všechny nehty nalakovány výrazně a jeden z nich jen nude lakem.

3 Dvojí stínování
Stínování nehtů je už poměrně složitější, návody jsou ale bez problémů k dohledání na internetu. První druh spočívá v přechodu barvy od tmavého do světlého tónu. Druhý je ale naprosto jednoduchý, tady se každý nehet nalakuje vlastním odstínem, např. palec bude nejtmavší a malíček bude nalakován nejsvětlejším tónem. Stínování tedy vyžaduje, abyste doma měla více odstínů jedné barvy.

4 Třpytky, prosím!
Třpytky byly módní vždy a asi vždy budou. Pokud to s nimi nepřeženete, dokážou vytvořit velmi elegantní i sofistikovaný vzhled. Často se používají i při francouzské manikúře. Vypadají hezky ve spojení s lakem ve stejném odstínů nebo naopak v přesném kontrastu. V létě není třeba se vyhýbat ani celoplošně třpytkatým nehtům, protože se vám hned tak neomrzí. A další výhoda třpytek? Když se kousek laku odštípne, není to poznat na první pohled!

A jak to vypadá, když se všechny trendy zkombinují? Rozhodně ne špatně!

 

Zdroje: pinterest.com

 

 

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram