Weekend Market opět rozbouří české vody

Weekend Market opět rozbouří české vody

Alternativní tržnice MINT market otevírá v březnu opět své brány další neotřelé kolekci českých návrhářů oblečení, doplňků a šperků. Prodejní nabídka startuje v sobotu 4. března v hale číslo 13 v Pražské tržnici v Holešovicích.

Už tuto sobotu rozvíří Pražskou tržnici v Holešovicích kolekce českých tvůrců a designérů. Po zimní pauze začíná opět pravidelný sobotní MINT: Weekend Market plný autorských kousků oděvů, doplňků, designu a vybraného jídla a nápojů. Součástí nezávislých trhů jsou také projekty ze sociální oblasti, ekologie a ze sféry udržitelnosti lidských zdrojů.

Mezi tyto projekty MINT Marketu spadá například: IMH šperky z recyklovaných PET lahví; dobročinný obchod SUE RYDER, který přijímá již nepotřebné věci a dále je prodává a z výtěžku pomáhá financovat péči o seniory; přírodní kosmetika NATURINKA, která podporuje výtěžkem z prodeje organizaci DEBRA ČR pečující o děti s nemocí motýlích křídel a mnoho dalších.

MINT Market podporuje lokálnost a malé české tvůrce a svou činností se také podílí na pozvednutí kulturního využití Pražské tržnice, která spadá do městské památkové rezervace.

Prodejní nabídka je doplněná doprovodným programem, tvůrčími workshopy a občerstvením, součástí je i dětský koutek. Vstup na trhy je zdarma a bez bariér. Trhy jsou od 4. března otevřeny pravidelně každou sobotu od 9.00 do 18.00 hodin.

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram