WE´RE NEXT

WE´RE NEXT

Jsou mladí, kreativní, plní šťávy, a co víc, jsou to právě oni, kdo je nyní na řadě. Nastupující generace mladých českých návrhářů demonstruje svou sílu.

Jste připraveni zažít něco jedinečného? Pak se staňte přímými účastníky unikátní módní show pořádané samotnými studenty UMPRUM, kteří se touto formou odhodlali k veřejné konfrontaci se zahraniční tvorbou.

Nutno dodat, že nastupující generace mladých českých návrhářů projevila notnou dávku odvahy, neboť k „fashion battlu“ vyzvala studenty prestižní ROYAL ACADEMY OF FINE ARTS z Antwerp, s nimiž změří své síly během unikátní fashion show příznačně nazvané WE´RE NEXT. Ve skutečnosti však nejde ani tak o souboj jako o záměr demonstrovat nejen studentům samotným, ale i široké veřejnosti způsoby, jakými se móda formuje v jiných státech napříč světem.

Tato studie překypující nevázanou originální módou bude oficiálně představena oběma tábory plnými mladých kreativců dne 9. září 2016 v industriálním prostředí holešovického divadelního klubu La Fabrika, kde bude nastupující generace módních návrhářů z UMPRUM, RA, včetně jednoho ze zástupců Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně, ve dvou blocích demonstrovat svou sílu prostřednictvím závěrečných prací, které musíme vidět.

Chcete i vy být přitom? Vstupenky zde.

Blok 1 :                                     

1. David Ring, 

2. Jan Černý                           

3. Natalie Dufková

4. Federica Di Leo

5. Spilka + Šohajová

6. Shone Puipia

7. Michaela Čapková

8. Predrag Petrovic

9. Pavlína Miklasová

10. Jakeyoung Shim

Vzhledem ke skutečnosti, že WE’RE NEXT vznikla z touhy začínajících budoucích návrhářů vytvořit si nezávislou show pouze podle jejich vlastních požadavků, nabízí se zde jedinečná příležitost, podpořit svého nejoblíbenějšího návrháře nebo si případně zakoupit jakýkoliv z předvedených kousků, a sice den po akci 10. 9. 2016 v Chemistry Gallery, kde bude zřízen prodejní showroom s dveřmi veřejnosti otevřenými dokořán od 13:00 do 21:00.

Nepřestávej sledovat magazín Móda.cz a The W a budeš vždy o krok napřed!

Blok 2 :

1. Sander Bos

2. Linda Zabilková

3. Jennifer Dols

4. Filip Hieke

5. Raphaële Lenseigne

6. Barbora Procházková

7. Shayli Harrison

8. Tereza Ledvinová

9. Jennifer Dols

10. Narnish + Simona Poustková

 

 

Mohlo by vás zajímat
Sledujte náš Instagram